sonofthebench
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
özelliklerini bilmiyorum ama siz öyle diyorsanız. bana kalırsa bu bütçe civarları poco x6 pro mantıklı geliyornothibg phone 1 hiç girilmez hocam
özelliklerini bilmiyorum ama siz öyle diyorsanız. bana kalırsa bu bütçe civarları poco x6 pro mantıklı geliyornothibg phone 1 hiç girilmez hocam
yok hocam baya ısındığı için eli yakıyor baya biözelliklerini bilmiyorum ama siz öyle diyorsanız. bana kalırsa bu bütçe civarları poco x6 pro mantıklı geliyor
yd alacağım hocam öyle cihazlara bakıyorum bi bakın isterseniz poco çok hoşuma gitti ama redmi de çok güzel geldi aynı fiyatlarözelliklerini bilmiyorum ama siz öyle diyorsanız. bana kalırsa bu bütçe civarları poco x6 pro mantıklı geliyor
hocam ikisinin de özellikleri aynı 13 pro plus ın sanırım kamerası 1 tık daha iyi ama poco nun işlemcisi daha iyi skoru da daha fazla bence poco alın eğer bütçeniz el veriyorsanothibg phone 1 hiç girilmez hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım 1 cihaz daha buldum hocam redmi note 13 pro plus sıfır omu yoksa pocomu hocam
poco.yok hocam baya ısındığı için eli yakıyor baya bi
yd alacağım hocam öyle cihazlara bakıyorum bi bakın isterseniz poco çok hoşuma gitti ama redmi de çok güzel geldi aynı fiyatlar
kameralarını bilmiyorum bir tek kamera önemliyse ufak bir araştırma yapınhocam ikisinin de özellikleri aynı 13 pro plus ın sanırım kamerası 1 tık daha iyi ama poco nun işlemcisi daha iyi skoru da daha fazla bence poco alın eğer bütçeniz el veriyorsa
poco.
anladım hocamhocam ikisinin de özellikleri aynı 13 pro plus ın sanırım kamerası 1 tık daha iyi ama poco nun işlemcisi daha iyi skoru da daha fazla bence poco alın eğer bütçeniz el veriyorsa
poco.
kameralarını bilmiyorum bir tek kamera önemliyse ufak bir araştırma yapın
Resmi note 13 pro öneririmAmaç: Gündelik Kullanım-Oyun
Belli Oyunlar: (Şuanlık) Efootbal-C.o.c ve orta ağırlıktaki oyunlar
İşlemci: Kronik Isınma-Yanma OLmayan Herhangi Bir işlemci
Kamera: 4K video-Net ve Kaliteli Fotoğraf Çekebilen
RAM: Min. 6+Sanal
Depolama: Min. 128
Ekran: (Siyah>Siyah) Renk Doğruluğu İyi olsun
90hz ve üstü lazım