Neler Yeni

Telefon Önerisi yapabilirmisiniz kararsız kaldım

holmberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Arda Çinici
Bütçe
3500
Merhaba uzun zamandır telefon bakıyorum Samsung a31 i beğenmiştim fakat oppo reno 4 lite da çok güzel ikisinide çok beğendim aralarında ki fiyat farkı 500 tl falan fiyat konusunda bir problemim yok 3000 yerine 3500 tl verebilirim fakat hangisini alsam daha rahat ve iyi olur

Mobile oyun oynayan bir insan değilim ( PUBG veya COD Mobile) gibi ağır oyunları telefonda oynamıyorum daha çok böyle minimalize oyunları bulmaca oyunları eğlence oyunları falan oynuyorum telefonda
Kamera kalitesinden pek anlamıyorum acaba hangisinin ki daha iyidir ?
Özellik bakımından hangisi daha zengindir ?

Ekler

• oppo-reno-4-lite-128-gb-beyaz-z.jpg
    oppo-reno-4-lite-128-gb-beyaz-z.jpg
    37.4 KB · Hit: 62
  • samsung-galaxy-a31-128-gb-z.jpg
    samsung-galaxy-a31-128-gb-z.jpg
    50 KB · Hit: 46

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
Merhaba uzun zamandır telefon bakıyorum Samsung a31 i beğenmiştim fakat oppo reno 4 lite da çok güzel ikisinide çok beğendim aralarında ki fiyat farkı 500 TL falan fiyat konusunda bir problemim yok 3000 yerine 3500 TL verebilirim fakat hangisini alsam daha rahat ve iyi olur

Mobile oyun oynayan bir insan değilim ( PUBG veya COD Mobile) gibi ağır oyunları telefonda oynamıyorum daha çok böyle minimalize oyunları bulmaca oyunları eğlence oyunları falan oynuyorum telefonda
Kamera kalitesinden pek anlamıyorum acaba hangisinin ki daha iyidir ?
Özellik bakımından hangisi daha zengindir ?
ben oppo nun başka modelini kullanıyorum (ax7) 2 3 yıl oldu biraz kasıyor samsung hiç kullanmadım

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
M21 i ilk defa görüyorum nası bir telefon bilgi verebilirmisiniz Bataryası ve dahili depolaması çok yüksek gördüğüm kadarıyla
Bütçeniz varken o cihazı almanız pek mantıklı olmaz. Batarya ve kamera isterseniz Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. İyi bir kameraya sahip olsun ve hafif olsun isterseniz Oppo Reno 4. Performans, hızlı şarj, Super AMOLED ve stereo hoparlör içinse Realme 7 Pro tavsiye ederim.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam