Android Telefon önerisi yapar mısınız?

Bütçem 3500 lira ve aşamam. Üniversiteye gidince iPhone 7’yi satıp birazda ekleyeceğim. Batarya ve kamera benim için önemli kriterler
Realme 7.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan adam 3500 aşamam demiş 5k+ telefonlar önermişsiniz.

Google olmaması sorun değilse tam bir f/p telefon fakat şuan insanlar Google olmayan telefon tercih etmediği için önermedim. Fakat derseniz Google olmaması sorun değil, alabilirsiniz.

yani kamerası falan realme 7 ya da redmi modellerden iyi midir? Google sorun değil.

A32 bence fiyatına göre baya iyi telefon ben güncelleme konusundaki sözlerinden dolayı Samsung al derim 3 yıl boyunca ana (Android 11/12 falan) güncelleme alacakmış 3.5K fiyata iddialı sözler

Kamera olarak realme 7,işlemci olarak p40 lite önde fakat genel olarak bakıldığında realme 7 daha iyi bir tercih olur.

redmi düşünmüyorum hocam ama m11 lite olabilir

Hocam android alacaksaniz Samsung'dan şaşmayın Xiaomi asla almanızı önermem çok sıkıntılı yazılımı berbat kameraya önem veriyorsaniz optik görüntü sabitleyici olan telefonlar tercih edin daha iyi olacaktır ancak bütçenizi asamadiginiz için a32 almanızı tavsiye ederim

Hocam android alacaksaniz Samsung'dan şaşmayın Xiaomi asla almanızı önermem çok sıkıntılı yazılımı berbat kameraya önem veriyorsaniz optik görüntü sabitleyici olan telefonlar tercih edin daha iyi olacaktır ancak bütçenizi asamadiginiz için a32 almanızı tavsiye ederim

p40 lite ya da realme 7 nasıldır hocam?

Abi eğer iPhone 7 Plus'tan bıktıysan ben alabilirim. 500TL'ye anlaşalım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,095
Üyeler
184,570
Son üye
gabcob
Geri