Ciguli0
80+
- Reaksiyon skoru
- 154
Adam 3500 TL bütçe diyor bu iPhone 11 diyor BshsvavabbahdhrbdiPhone 11 yada Xiaomi Redmi Note 10 Pro oyun pelformans efsane yada Samsung A21
Adam 3500 TL bütçe diyor bu iPhone 11 diyor BshsvavabbahdhrbdiPhone 11 yada Xiaomi Redmi Note 10 Pro oyun pelformans efsane yada Samsung A21
Realme 7.Bütçem 3500 lira ve aşamam. Üniversiteye gidince iPhone 7’yi satıp birazda ekleyeceğim. Batarya ve kamera benim için önemli kriterler
Google olmaması sorun değilse tam bir f/p telefon fakat şuan insanlar Google olmayan telefon tercih etmediği için önermedim. Fakat derseniz Google olmaması sorun değil, alabilirsiniz.p40 lite nasıldır hocam?
Google olmaması sorun değilse tam bir f/p telefon fakat şuan insanlar Google olmayan telefon tercih etmediği için önermedim. Fakat derseniz Google olmaması sorun değil, alabilirsiniz.
Kamera olarak realme 7,işlemci olarak p40 lite önde fakat genel olarak bakıldığında realme 7 daha iyi bir tercih olur.yani kamerası falan realme 7 ya da redmi modellerden iyi midir? Google sorun değil.
Kamera olarak realme 7,işlemci olarak p40 lite önde fakat genel olarak bakıldığında realme 7 daha iyi bir tercih olur.
![]()
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 6 GB fiyatları 9.349,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 16 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
![]()
Xiaomi Mi 11 Lite 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi 11 Lite 128 GB 6 GB fiyatları 11.499,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Xiaomi Mi 11 Lite 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 3 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Hocam android alacaksaniz Samsung'dan şaşmayın Xiaomi asla almanızı önermem çok sıkıntılı yazılımı berbat kameraya önem veriyorsaniz optik görüntü sabitleyici olan telefonlar tercih edin daha iyi olacaktır ancak bütçenizi asamadiginiz için a32 almanızı tavsiye ederim