kapaklı tellerde pili tak çıkart yapınca düzeliyorduReeder p13 blue Max L 2022 modeli telefon da şarj yüzdesi yanlış gösteriyor ve bir yüzde de takılı kalıyor bunu telefoncuya götürmeden çözebilir miyim?
Denedim pili çıkarıp geri de taktım bir kez düzeldi gibi oldu sonra tekrar dan yanlış göstermeye başladıkapaklı tellerde pili tak çıkart yapınca düzeliyordu
veya kapa aça yapınca
kapa aç denedin mi
pil bozulmuş garantisi devam ediyorsa götürDenedim pili çıkarıp geri de taktım bir kez düzeldi gibi oldu sonra tekrar dan yanlış göstermeye başladı
Tamamdır teşekkür ederimpil bozulmuş garantisi devam ediyorsa götür
Bir de şunu söyliyim de belki faydası olur şarjı tamamen bittikten sonra şarja takdigimda doğru gösteriyor ama şarjdan çıkardığımda başlıyor hatapil bozulmuş garantisi devam ediyorsa götür
Hocam garantisi varsa götürün ancak belki para isteyebilirler bazı firmalar öyle yapıyorduTamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şunu söyliyim de belki faydası olur şarjı tamamen bittikten sonra şarja takdigimda doğru gösteriyor ama şarjdan çıkardığımda başlıyor hata
TeşekkürlerŞarjı tamamen sıfırla, bittikten sonra birkaç kez daha açılıyorsa onu da bitir. Sonra şarja tak telefonu açmadan dolana kadar bekle. Dolunca bi 10-15 dakika daha tut aç öyle dene. Olmazsa ayarlardan batarya kalibrasyonu dene o da olmazsa garanti