- Bütçe
- 500
Arkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun
Kardeşim eğer telefonun Asusun oyuncu telefonu değilse gerek yok boşa harcama paranı boşver paran cebinde kalsınArkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun
Çok ısınıyor kanka sonra basmıyorNeden telefonu soğutmaya ihtiyacın var?
Neden gerek yok kanka telefon çok ısınıyor ellerim kayıyor oyun oynarken bide telefonun ekranı kırık kendi ekranı daha çok ısınıyorKardeşim eğer telefonun Asusun oyuncu telefonu değilse gerek yok boşa harcama paranı boşver paran cebinde kalsın
Telefon soğutucuların bir işe yaradığını düşünmüyorumArkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun
Kral o zaman o kadar ısıtmayacaksın soğutucular bi işe yaramıyor 5 devirle dönen 2cm fan ekliyorlar o da soğutmuyor para israfıÇok ısınıyor kanka sonra basmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden gerek yok kanka telefon çok ısınıyor ellerim kayıyor oyun oynarken bide telefonun ekranı kırık kendi ekranı daha çok ısınıyor