Neler Yeni

TELEFON SOĞUTUCU ÖNERİSİ

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe
Bütçe
500
Arkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun

buff

80+
Neden telefonu soğutmaya ihtiyacın var?

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bahadır Kağan
Arkadaşlar merhaba tam 500tl var bende güzel soğutan telefon soğutucu istiyorum ama lütfen Trendyol falan olmasın çünkü yaşım küçük annem babamda sipariş etmiyor telefoncularda bulacağım bir şey olsun
Kardeşim eğer telefonun Asusun oyuncu telefonu değilse gerek yok boşa harcama paranı boşver paran cebinde kalsın

chdefe01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihangir efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden telefonu soğutmaya ihtiyacın var?
Çok ısınıyor kanka sonra basmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim eğer telefonun Asusun oyuncu telefonu değilse gerek yok boşa harcama paranı boşver paran cebinde kalsın
Neden gerek yok kanka telefon çok ısınıyor ellerim kayıyor oyun oynarken bide telefonun ekranı kırık kendi ekranı daha çok ısınıyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,447
İsim
Bilal Tepe
Telefon soğutucuların bir işe yaradığını düşünmüyorum

PatIıcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bahadır Kağan
Çok ısınıyor kanka sonra basmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden gerek yok kanka telefon çok ısınıyor ellerim kayıyor oyun oynarken bide telefonun ekranı kırık kendi ekranı daha çok ısınıyor
Kral o zaman o kadar ısıtmayacaksın soğutucular bi işe yaramıyor 5 devirle dönen 2cm fan ekliyorlar o da soğutmuyor para israfı

Top Bottom