Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefon Suya düştü ne yapmalıyım

NRxZero

80+
Arkadaşlar komşumuzun telefonu suya düşmüş telefon Huawei p30 lite telefon çalışıyor fakat sürekli titreşimde bu konuda ne yapayım telefonlardan anlarım ama suya düşen ilk defa bana geldi

Açabilirseniz içini açıp kurutmak en mantıklısı bence.

NRxZero

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açabilirseniz içini açıp kurutmak en mantıklısı bence.
Malzemem var bende öyle düşünüyorum kanka fön makinesiyle içini açarımda şuan bir şey olur bide benim üstüme kalır

Malzemem var bende öyle düşünüyorum kanka fön makinesiyle içini açarımda şuan bir şey olur bide benim üstüme kalır
Valla ben olsam ellemezdim telefoncuya falan postalatırdım, ama gene açacaksanız fön makinesinde dikkatli olun suyu daha içeriye iterek telefonu daha beter edebilir diye biliyorum.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Fön makinesi ile telefona zararda verebilirsin düz bir kap al aç içini koy pirince çıkartıktan sonra hafif kurutma ile oldu bitti

NRxZero

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla ben olsam ellemezdim telefoncuya falan postalatırdım, ama gene açacaksanız fön makinesinde dikkatli olun suyu daha içeriye iterek telefonu daha beter edebilir diye biliyorum.
Şuan yapiyorum sadece arkaya ısı veriyorum aga biliyorum giriş yerlerine tutarsam icine daha cok su girecegini yinede sagol.

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,136
İsim
Ömer
Birde sanki bazı telefonlarda yetkili servisler dışında başkaları tarafından açılınca garanti düşüyordu hocam o konuda sorun çıkmasın.
Bazı telefonda değil her cihazda bu geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,159
Üyeler
159,585
Son üye
mmk0707
Top Bottom