Arkadaşlar komşumuzun telefonu suya düşmüş telefon Huawei p30 lite telefon çalışıyor fakat sürekli titreşimde bu konuda ne yapayım telefonlardan anlarım ama suya düşen ilk defa bana geldi
Valla ben olsam ellemezdim telefoncuya falan postalatırdım, ama gene açacaksanız fön makinesinde dikkatli olun suyu daha içeriye iterek telefonu daha beter edebilir diye biliyorum.Malzemem var bende öyle düşünüyorum kanka fön makinesiyle içini açarımda şuan bir şey olur bide benim üstüme kalır
Fön makinesi ile telefona zararda verebilirsin düz bir kap al aç içini koy pirince çıkartıktan sonra hafif kurutma ile oldu bittiMalzemem var bende öyle düşünüyorum kanka fön makinesiyle içini açarımda şuan bir şey olur bide benim üstüme kalır
Şuan yapiyorum sadece arkaya ısı veriyorum aga biliyorum giriş yerlerine tutarsam icine daha cok su girecegini yinede sagol.Valla ben olsam ellemezdim telefoncuya falan postalatırdım, ama gene açacaksanız fön makinesinde dikkatli olun suyu daha içeriye iterek telefonu daha beter edebilir diye biliyorum.
Birde sanki bazı telefonlarda yetkili servisler dışında başkaları tarafından açılınca garanti düşüyordu hocam o konuda sorun çıkmasın.Şuan yapiyorum sadece arkaya ısı veriyorum aga biliyorum giriş yerlerine tutarsam icine daha cok su girecegini yinede sagol.
Bazı telefonda değil her cihazda bu geçerliBirde sanki bazı telefonlarda yetkili servisler dışında başkaları tarafından açılınca garanti düşüyordu hocam o konuda sorun çıkmasın.