TELEFON TAKİP VE İZLEME PROGRAMI

Senin de canını sıktığın şeye bak. Ortada başka kadın falan yok. Aldatma falan yok. Sıradan bir dolandırılma olayı işte. Hatta bu numara çoktan eskimiş ve çocuklar bile yemiyor. Halâ aldanan olduğuna şaştım doğrusu. Uyanır yakında kendisi de. Ama o paralar gitti. Bir daha geri gelmez. O hesaplar yurt dışında ve bizim hukukumuz orada işlemez.
Hocam başka kadınlar var bu olay farklı bitane adam var onuda kendine benzetti her gün beraber işe ayağına biyere gidiyorlar o dolandırılma olayı içinde dava açtım beni kimse dolandıramaz falan ayağı yaptı para bizim paramız değilmiş başkasının mış güya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He troll konu knk

Hocam başka kadınlar var bu olay farklı bitane adam var onuda kendine benzetti her gün beraber işe ayağına biyere gidiyorlar o dolandırılma olayı içinde dava açtım beni kimse dolandıramaz falan ayağı yaptı para bizim paramız değilmiş başkasının mış güya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He troll konu knk
Bir boşanma avukatı bulun hemen. Burada boşa zaman harcıyorsun. O dolandırıcılar babana evinizi de, arabanızı da, hatta senin bilgisayarını ve telefonunu ve hatta okul çantanı ve ders kitaplarını bile sattırırlar, açıkta kalırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,412
Üyeler
188,104
Son üye
brokestudent
Geri