ByKayseriLi
80+ Bronze
Arkadaşlar Huawei Mate10 Lite cihazım var ekranı falan kırılmıştı yere düşme sonucu. 2-3 aydır evde duruyordu vaktim olmadığı için yaptıramadım. Bu ara vakit bulunca telefoncu bulayım iyi yere vereyim yapsın diye araştırma yaparken arkadaşım bana telefoncu önerdi benim arkadaşım kendisi güvenebilirsin ver telefonu yapsınlar dedi bende iyi dedim telefonu verdim. 1 hafta orada kaldı neyse telefon yapıldı teslim aldım ama telefonun dokunmatiği inanılmaz derecede yavaş çalışıyor. Yukarı aşağı kaydırmak işkence gibi klavyeden bir yazı yazıyorum 1 dakika da yazacağım şeyi 10 dakika da zor yazıyorum resmen kanser oldum ve şunu da farkettim telefon şarj olmuyor resmen sürekli sabit bazen canı isterse arada bir artıyor telefon 2 saattir şarjda daha yarıyı geçtim çeyreği bile dolmadı. Bu sorunlar neden olur acaba ne yapmam gerekiyor ben bu şekilde bu telefonu hayatta kullanamam bir de işim gereği sürekli telefon ile haşır neşir oluyorum her türlü zora sokar bu şekilde beni. Bu sorunu neden yapar ne yapmam lazım yol gösterebilirmisiniz acayip derece de canım sıkkın şuan bu duruma. Dünyanın parasını verdim bir de tamir için.