Bir an komik geldi hiç iz varmıBeyler elımde x7 pro var alt kısmı sarj tarafı uhu kokuyo telefonu yd aldım 0 ama uhuda boyle bogurtlenlı kokuyo vallaha cıldırıcam telefon acılıp bırseymı yapıldı onun uhu kokusumu koku gıtmıyo bu arada
Yüksek ihtimalle açılıp yapıştırılmıştır.Beyler elımde x7 pro var alt kısmı sarj tarafı uhu kokuyo telefonu yd aldım 0 ama uhuda boyle bogurtlenlı kokuyo vallaha cıldırıcam telefon acılıp bırseymı yapıldı onun uhu kokusumu koku gıtmıyo bu arada
Hocam seninki gene iyiymiş benim kiz kullansın diye red mi 8 vardı tamire verdim geri alırken ..ok gibi bi koku vardı almaya gittiğimde. Adama dedim ne iş? Bizim çırak az once sağlam ...surdu diyince telefonu çocuğa vermekten vazgeçtim izole ettim sıkıca bağlayıp balkona attımBeyler elımde x7 pro var alt kısmı sarj tarafı uhu kokuyo telefonu yd aldım 0 ama uhuda boyle bogurtlenlı kokuyo vallaha cıldırıcam telefon acılıp bırseymı yapıldı onun uhu kokusumu koku gıtmıyo bu arada
Ben telefonu canlı canlı yaptırdım adam gözümün önünde yaptı. Isı ile söktü kapağı daha sonra uhu ile yapıştırdı gerialalı 1 ay oldu hala koku var
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanmıyorum cıhaz daha yenı cıktı
yanı cıhaz boyle eskı olsa tamamda yenı cıkmıs bır cıhaza boyle neden yapılsınkı hem baya kurcaladım ama bırsey yok anlamadım vallaBen telefonu canlı canlı yaptırdım adam gözümün önünde yaptı. Isı ile söktü kapağı daha sonra uhu ile yapıştırdı geriHatta dikkatli bakarsan uhu gözüküyor hala kenarlarında. Umarım öyle değildir ama büyük ihtimalle öyle maalesef.
Nerden aldınız?yanı cıhaz boyle eskı olsa tamamda yenı cıkmıs bır cıhaza boyle neden yapılsınkı hem baya kurcaladım ama bırsey yok anlamadım valla
Kendisine bi sorun bence.yok hocam yanı arka kapak acılcak dıcem yok dırenc kayıtta yok olsa tamam zaten kokucakta yok yanı ıslemde yapılmamıs
Mesaj otomatik birleştirildi:
telefoncudan
sorucam ama garıp cıddenKendisine bi sorun bence.
hocam bıraz dıkkatlı kokladımda arka taraf kokmuyo on ekran koruyucunun orası dırek kokuyu ama ekran koruyucu kokmazkı orjınal bıdeBen telefonu canlı canlı yaptırdım adam gözümün önünde yaptı. Isı ile söktü kapağı daha sonra uhu ile yapıştırdı geriHatta dikkatli bakarsan uhu gözüküyor hala kenarlarında. Umarım öyle değildir ama büyük ihtimalle öyle maalesef.