Neler Yeni

Telefon Uhu Kokuyo ?

Clayz

80+ Silver
Beyler elımde x7 pro var alt kısmı sarj tarafı uhu kokuyo telefonu yd aldım 0 ama uhuda boyle bogurtlenlı kokuyo vallaha cıldırıcam telefon acılıp bırseymı yapıldı onun uhu kokusumu koku gıtmıyo bu arada

Shourd

80+ Gold
Beyler elımde x7 pro var alt kısmı sarj tarafı uhu kokuyo telefonu yd aldım 0 ama uhuda boyle bogurtlenlı kokuyo vallaha cıldırıcam telefon acılıp bırseymı yapıldı onun uhu kokusumu koku gıtmıyo bu arada
Bir an komik geldi hiç iz varmı

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ali Gezen
Yüksek ihtimalle açılıp yapıştırılmıştır.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Ahmet Taşlıova
Hocam seninki gene iyiymiş benim kiz kullansın diye red mi 8 vardı tamire verdim geri alırken ..ok gibi bi koku vardı almaya gittiğimde. Adama dedim ne iş? Bizim çırak az once sağlam ...surdu diyince telefonu çocuğa vermekten vazgeçtim izole ettim sıkıca bağlayıp balkona attım 😀

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
arka kapak değişimi yapılmış uhu yöntemi ile sabitlemişler kapağı

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Alihan YILMAZ
Taze yapıştırılmış. Kurusaydı kokmazdı.

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ali Gezen
alalı 1 ay oldu hala koku var
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanmıyorum cıhaz daha yenı cıktı
Ben telefonu canlı canlı yaptırdım adam gözümün önünde yaptı. Isı ile söktü kapağı daha sonra uhu ile yapıştırdı geri :D Hatta dikkatli bakarsan uhu gözüküyor hala kenarlarında. Umarım öyle değildir ama büyük ihtimalle öyle maalesef.

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben telefonu canlı canlı yaptırdım adam gözümün önünde yaptı. Isı ile söktü kapağı daha sonra uhu ile yapıştırdı geri :D Hatta dikkatli bakarsan uhu gözüküyor hala kenarlarında. Umarım öyle değildir ama büyük ihtimalle öyle maalesef.
yanı cıhaz boyle eskı olsa tamamda yenı cıkmıs bır cıhaza boyle neden yapılsınkı hem baya kurcaladım ama bırsey yok anlamadım valla

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ali Gezen
yanı cıhaz boyle eskı olsa tamamda yenı cıkmıs bır cıhaza boyle neden yapılsınkı hem baya kurcaladım ama bırsey yok anlamadım valla
Nerden aldınız?

Clayz

80+ Silver

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Ali Gezen
yok hocam yanı arka kapak acılcak dıcem yok dırenc kayıtta yok olsa tamam zaten kokucakta yok yanı ıslemde yapılmamıs

telefoncudan
Kendisine bi sorun bence.

Clayz

80+ Silver
Kendisine bi sorun bence.
sorucam ama garıp cıdden

hocam bıraz dıkkatlı kokladımda arka taraf kokmuyo on ekran koruyucunun orası dırek kokuyu ama ekran koruyucu kokmazkı orjınal bıde

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,596
Üyeler
170,217
Son üye
efeakb
Top Bottom