wallpaper mı değiştirdinizGoogle, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım.
Xiaomi Note 10 Pro
Alıntıyı görüntüle
Mıuı 13 alınca veya android 12 yapınca mı olduGoogle, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım.
Xiaomi Note 10 Pro
Alıntıyı görüntüle
Evet wallpaper değiştim.wallpaper mı değiştirdiniz
Hayır, MIUI 13 alalı 2-3 ay oldu.Mıuı 13 alınca veya android 12 yapınca mı oldu
Hareketli wallpaper'da böyle bir bug vardı diye hatırlıyorum. Yeniden başlatıp düz renk bir wallpaper seçince düzelmesi lazım.Evet wallpaper değiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, MIUI 13 alalı 2-3 ay oldu.
Hareketli değil, düz renkli wallpaper.Hareketli wallpaper'da böyle bir bug vardı diye hatırlıyorum. Yeniden başlatıp düz renk bir wallpaper seçince düzelmesi lazım.
walpaper değiştirirken walpapere uygun tema rengi seçiyorHareketli değil, düz renkli wallpaper.
5-6 kez değiştirdim, sonunda eski haline döndü.walpaper değiştirirken walpapere uygun tema rengi seçiyor
çözüldüğüne sevindim konuyuda çözüldü yaparsanız iyi olur5-6 kez değiştirdim, sonunda eski haline döndü.
Benimkide bu şekil oldu nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuzGoogle, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım.
Xiaomi Note 10 Pro
Alıntıyı görüntüle
Google, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım.
Xiaomi Note 10 Pro
Alıntıyı görüntüle
Google, telefon, mesajlar gibi yerlerdeki renk pembe-kahverengi oldu, nasıl değişebilirim. Aradım, bulamadım.
Xiaomi Note 10 Pro
Alıntıyı görüntüle