onu bende bi ara düşündüm ama olmuyormuş galiba ethrnet bağla geçAnakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz
ya normalde ethernet bağlıycam ama pazar diye kapalı her yeronu bende bi ara düşündüm ama olmuyormuş galiba ethrnet bağla geç
pazartesi alın ozamanya normalde ethernet bağlıycam ama pazar diye kapalı her yer
wifi adaptörü yoksa bağlamayamazsın kablolu istersen telefonunun kablosuyla bağlayabilirsinAnakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz
pcde acil işim vardı o yüzden sordumpazartesi alın ozaman
oluyor telefonun şarj kablosundan usb bağlantı paylaşımı ismi bunun gibi bişeydi onunla kullanabilir 4 ay bu şekilde kullanmıştım evde internet yokken (komşudan çekiyordum interneti)onu bende bi ara düşündüm ama olmuyormuş galiba ethrnet bağla geç
evet evde modem varsa ve telefon androidse oluyor kablo ile bağlayıp ayarlardan yapabilirsinizAnakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz
kablo ile tak sonra interneti usb ile paylaş yap cihazda internet olur hatta illa kendi internetin olması şart değil evin wifisini bile bu şekilde bağlayabilirsinpcde acil işim vardı o yüzden sordum
Bağlanıyor dostum önerim telefona anakartin wifi driverini indir kabloyla bağlayıp dosyayı PC ne at driveri yükle basit bu kadarAnakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz