TELEFON WİFİSİNİ PCYE BAĞLAMA

Arda572

80+
Reaksiyon skoru
47
Anakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz

Anakartın wifi driveri olmadığı için acaba telefondaki wifiyi kabloyla masaüstü bilgisayara bağlayabiliyor muyuz
onu bende bi ara düşündüm ama olmuyormuş galiba ethrnet bağla geç

wifi adaptörü yoksa bağlamayamazsın kablolu istersen telefonunun kablosuyla bağlayabilirsin

USB ile bağlarsın internet gelir pc ye. Wi-Fi adaptör gibi kullanmıştım önceden telefonu

onu bende bi ara düşündüm ama olmuyormuş galiba ethrnet bağla geç
oluyor telefonun şarj kablosundan usb bağlantı paylaşımı ismi bunun gibi bişeydi onunla kullanabilir 4 ay bu şekilde kullanmıştım evde internet yokken (komşudan çekiyordum interneti)

evet evde modem varsa ve telefon androidse oluyor kablo ile bağlayıp ayarlardan yapabilirsiniz

Bağlanıyor dostum önerim telefona anakartin wifi driverini indir kabloyla bağlayıp dosyayı PC ne at driveri yükle basit bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri