Neler Yeni

Telefon yada Sim kartli tablet önerisi

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
Selam Arkadaşlar,

Ben yurt disi telefona sahibim ve malum kayit ucretleri cok fazla. O yuzden kayit ucreti verecegime o fiyata bi telefon yada tablet alip mobil veri paylasmak daha mantikli geliyor. Cihazim s23 Ultra. Fiyat/Performans secenekler tercihim ama az bir miktara cok verim alabiliyorsam o daha iyi.

Tablet icin,
-Sim kart girisi
- uzun sure giden batarya
-hakli olarak oyun oynayabilecegim duzgun bi islemci ve grafik karti
-Ekran parlakligi ve kalitesinin de duzgun olmasi.
- Makul bir depolama secenegi
- Tercihen hafiza karti girisi

Telefon icin,
-Usttekinler haric duzgun bir ses kalitesi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,390
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Selam Arkadaşlar,

Ben yurt disi telefona sahibim ve malum kayit ucretleri cok fazla. O yuzden kayit ucreti verecegime o fiyata bi telefon yada tablet alip mobil veri paylasmak daha mantikli geliyor. Cihazim s23 Ultra. Fiyat/Performans secenekler tercihim ama az bir miktara cok verim alabiliyorsam o daha iyi.

Tablet icin,
-Sim kart girisi
- uzun sure giden batarya
-hakli olarak oyun oynayabilecegim duzgun bi islemci ve grafik karti
-Ekran parlakligi ve kalitesinin de duzgun olmasi.
- Makul bir depolama secenegi
- Tercihen hafiza karti girisi

Telefon icin,
-Usttekinler haric duzgun bir ses kalitesi.
hocam s23 ultraya server kayıt yaptırsanıza tlefon yada tablete para vermektense.

CemHP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acikcasi ne oldugunu bilmiyordum. Biraz arastirma yaptim sizin mesajinizdan sonra ama ama birkac konuda tam cevap bulamadim.
1- Format atildigi zaman bir problem teskil edicek mi?
2- 2. cihaz icin imeisi 35 ile baslamasi lazim problem olmamasi icin deniyor. Dogru mu?
3- Kisa vadeli bi cozum ama uzun vade de bir problem teskil eder mi?

Tesekkurler.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
imei dosyası arttır normal imeiden farklı ve yurtdışı sitelerden credi usulu gömülü imei dosyası satın alınıyor.
muhtemelen listede vardır s23 ultra. sen telefoncuları gez imei attır 5-7bin tl arası yapacaklarını düşünüyorum.
tam bilmiyorum ama sanırım cpidserverdan dosya alıyor olabilirler 155 dolar yazıyor yani 5.500tl cıvarı ücret kendi karını da koyup 7bintl diyebilir. biri konu açmış fabrika çıkışı orjinal imei oluyor diye onu hiç sormadım etrafındaki tüm telefoncuları gez imei atan yer var mı diye sor bence

Son düzenleme:
Top Bottom