Neler Yeni

Yardım Telefon yazılımından anlayan bakabilir mi ?

Sagittarius

80+ Silver
telefonun hafızasına zip olarak atıp twrpden install dan yapmaya çalışınca invalid zip file format diye hata veriyor failed oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dload işlemi gibi bişi varmış onu da sd kartdan yapıyoz ama onuda yapamadım
Ozaman bilmiyorum şey yap onun zip dosyasını indir uzantısını zip yapma

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
The End
hafıza kartını extfat olarak biçimlendir indirdiğin zip dosyasını masaüstüne çıkar dload klasörünü direk hafıza kartına kopyala , cihaza format at kartı tak 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, hata verirse demekki cihazdaki sürüm hafıza kartındakinden daha yüksek veya hafıza kartının hızı yavaş .

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
hafıza kartını extfat olarak biçimlendir indirdiğin zip dosyasını masaüstüne çıkar dload klasörünü direk hafıza kartına kopyala , cihaza format at kartı tak 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, hata verirse demekki cihazdaki sürüm hafıza kartındakinden daha yüksek veya hafıza kartının hızı yavaş .
( 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, ) dediğin kısmı tam anlamadım galiba yaptım ama twrp geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

( 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, ) dediğin kısmı tam anlamadım galiba yaptım ama twrp geliyor.
Twrpden zipleri yükledim ve oldu bu sefer hayret ve telefon açıldı teşekkür ederim yardımlarınız için ama sadece 2 dil var inglizce ve çince bunu nasıl çözebilirim acaba

Son düzenleme:

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
twrpden format atıcakken herşeyi sildim yanlışıkla bootloader açık stock rom falan yazdım internete buldumda galiba ama nasıl yüklenir tam onu bulamadım
Stock kurtarmaya dönmen ve bir hafıza kartı kullanman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,587
Üyeler
166,785
Son üye
SpicyCorn
Top Bottom