Yardım Telefon yazılımından anlayan bakabilir mi ?

telefonun hafızasına zip olarak atıp twrpden install dan yapmaya çalışınca invalid zip file format diye hata veriyor failed oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dload işlemi gibi bişi varmış onu da sd kartdan yapıyoz ama onuda yapamadım
Ozaman bilmiyorum şey yap onun zip dosyasını indir uzantısını zip yapma

hafıza kartını extfat olarak biçimlendir indirdiğin zip dosyasını masaüstüne çıkar dload klasörünü direk hafıza kartına kopyala , cihaza format at kartı tak 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, hata verirse demekki cihazdaki sürüm hafıza kartındakinden daha yüksek veya hafıza kartının hızı yavaş .

hafıza kartını extfat olarak biçimlendir indirdiğin zip dosyasını masaüstüne çıkar dload klasörünü direk hafıza kartına kopyala , cihaza format at kartı tak 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, hata verirse demekki cihazdaki sürüm hafıza kartındakinden daha yüksek veya hafıza kartının hızı yavaş .
( 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, ) dediğin kısmı tam anlamadım galiba yaptım ama twrp geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

( 3 tuşa basılı tut kapat kapanınca sadece ses kısma ve açmaya basılı kalsın yazılım ekranı gelene kadar, ) dediğin kısmı tam anlamadım galiba yaptım ama twrp geliyor.
Twrpden zipleri yükledim ve oldu bu sefer hayret ve telefon açıldı teşekkür ederim yardımlarınız için ama sadece 2 dil var inglizce ve çince bunu nasıl çözebilirim acaba

Son düzenleme:
twrpden format atıcakken herşeyi sildim yanlışıkla bootloader açık stock rom falan yazdım internete buldumda galiba ama nasıl yüklenir tam onu bulamadım
Stock kurtarmaya dönmen ve bir hafıza kartı kullanman gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,941
Üyeler
184,245
Son üye
hsngnc
Geri