Benim telefona en son 1 yıl önce mesaj geldi. O da annemden gelirken ekmek al demiş
Üzdü ya durup dururken üzüldüm. Neyse engellenmiyor diye biliyorum
Bilader ne diyon @*k ölmedi ki annem. Sadece 1 yıldır kimse mesaj yazmıyor bana onu söyledim de akşam akşam fln heeeee.Yüreğimi parçaladın akşam akşam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları, argo kelimeler kullanmakBilader ne diyon @*k ölmedi ki annem. Sadece 1 yıldır kimse mesaj yazmıyor bana onu söyledim de akşam akşam fln heeeee.![]()
Mesajlar kısmından basılı tut engelle.Sürekli böyle mesajlar geliyor nasıl kapatabilirim.
Yok knk şaka manasında yazdım. Ama şaka olarak küfür etmem de glb popüler kültürün beni biraz da olsa etkilediğini söyler. Özür dilerim dostum. Cidden kötü üslub kullandım. Kb. SeviliyorsunÖnce üslubunu düzelt. Öyle yazı yazarsan bende o şekil anlarım.
Her yere numarani veya epostani vermissin ve oralardan buyuk ihtimalle para karsiligi o verileri alip senin numarani felan da aliyorlar yani ordan mesaj atiyor bunlar sahte numara veya veya telefonuna virus girmis.(vede konuyu duzelt konu disi ne alaka)Sürekli böyle mesajlar geliyor nasıl kapatabilirim.
DFHKLHPBilader ne diyon @*k ölmedi ki annem. Sadece 1 yıldır kimse mesaj yazmıyor bana onu söyledim de akşam akşam fln heeeee.![]()