Neler Yeni

Telefona su kaçtı çalışıyor ama ekran yok.

EMPİRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Kocabay
Beyler az önce fena bi yağmura yakalandım eve geldim. Telefonu odaya bıraktım bırakırken açıktı. Üstümü değiştim falan filan.Geldiğimde ekranı açmaya çalıştım parmak izini okuttum açılma sesi geldi ama ekran gelmiyor. Nasıl çözebiliriz. (NOT: Arkadaşdan ses bombası aldım eve gelince direk auxla telefona bağladım ondanda olabilirmi.)

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Yağmur olduğu için sadece ekranın etkilenmiş olma ihtimali var. Tavsiyem hemen bir telefoncuya götürmeniz olur.

EMPİRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yağmur olduğu için sadece ekranın etkilenmiş olma ihtimali var. Tavsiyem hemen bir telefoncuya götürmeniz olur.
Kim gidicek şimdi çarşıya arabada evde değil. Evde pirince falan yatırsam işe yarar mı?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Kim gidicek şimdi çarşıya arabada evde değil. Evde pirince falan yatırsam işe yarar mı?
O kesin bir yöntem değil işe yarama ihtimali var ama o vücüdun kurtarılması için organı kesmek gibi. Zaten ekran kesin fişi çekmiş o belli de. Ben götürmeni öneririm sana kalmış.

smz.

80+ Bronze
Dostum pirinç hiç bir işe yaramaz bu akıllı telefon iyice kurula ve telefonu dik koy altında peçete olsun 1 gece böyle beklesin ekran yine gelmiyorsa telefonunun yoluna düş

EMPİRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranı açmadan telefonu kapatma şansım varmı

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
Dostum pirinç hiç bir işe yaramaz bu akıllı telefon iyice kurula ve telefonu dik koy altında peçete olsun 1 gece böyle beklesin ekran yine gelmiyorsa telefonunun yoluna düş
Aga işe yarıyor. Pirinç nemi alıyor. Benim 7Plusun içine su kaçmıştı. Sokrum pirince valla taş gibi hala çalışıyor. (Normalde tamirciye gönderirdim de babamların haberi olmasın diye pirince soktum.) :D

EMPİRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat Kocabay
Aga işe yarıyor. Pirinç nemi alıyor. Benim 7Plusun içine su kaçmıştı. Sokrum pirince valla taş gibi hala çalışıyor. (Normalde tamirciye gönderirdim de babamların haberi olmasın diye pirince soktum.) :D
pirince yatırdım bi yarım saat önce sabaha kadar kalsın inşallah düzelir.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
J7 pro adli cihazimda ayni sorun mevcut idi pirinç felan hikaye direk telefonlu gönderin telefoncuya oksitlenme yapıyor önerim direk telefoncuya göndermek

Top Bottom