Akhisarli45
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 335
- İsim
- Berke
Merhaba güvenilir bir yerden kaçak mi 11t pro aldım. Ömür boyu IMEI garantisi verdi. Daha aldığım gün IMEI kayıtlı değil diye mesaj geldi çok umursamadım 120 günüm var bir ara giderim diye aradan 2 ay geçti oranın önünden geçiyorum uğradım söyledim çok uzun sürecekse sonra geliyim falan dedim telefonu aldı geliştirici seçeneklerini bı yerlere girdi açtı mi hesabının şifresini falan girmem gerekti sanırım OEM kilidi gibi bişeyler açtı ayarlardan 5dk içinde telefonu bana geri verdi biz bunun başvurusunu yaptık 2ay sonra gel dedi gelmeden ara onaylandığından emin ol dedi. Dedim mesaj geldi 2aya kalmadan kapancak onlar önemi değil kapanmıyor falan dedi.
Adam sizce naptı?
Diyebilirsiniz seni kandırmış adam, aldığım yer sadece kaçak Xiaomi ve alt modellerini satıyor ve dükkan sürekli ağızına kadar dolu İzmir Çankayadaki en yoğun telefoncu daha önce ordan alanlarla konuştum bı sıkıntı olmadı dediler
Adam sizce naptı?
Diyebilirsiniz seni kandırmış adam, aldığım yer sadece kaçak Xiaomi ve alt modellerini satıyor ve dükkan sürekli ağızına kadar dolu İzmir Çankayadaki en yoğun telefoncu daha önce ordan alanlarla konuştum bı sıkıntı olmadı dediler