Lowe
80+ Bronze
bulaşma bileKayıtsız
bulaşma bileKayıtsız
.Arkadaşlar telefoncudan 0 iPhone XS alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim neyini kontrol etmeliyim ?
(YD cihaz, Kutulu)
Yurtdışı olduğunu sonradan gördüm kusura bakma ilk başı görmezden gelebilirsinHocam ilk başta ithalat yolu ile kaydedilen imei olmasına dikkat et. Ondan sonra cihazın touch/face ID çalışıyor mu bunları kontrol et. Bunlarda bir sorun yoksa ekranın tüm köşelerini yokla(hafifçe bastır) x ve üstü serilerde kesinlikle bunu yap çünkü cihazın içi açıldıktan sonra sıvı koruma bandını takmayı unutabiliyorlar. Kasada herhangi bir telefonu açarken zorlama izi vb. Bir şey var mı kontrol et. Değişen parça var mı diye emin olmak içinde bilgisayarına iTunes ile 3u tools uygulaması kurup telefonu bilgisayara bağla. Değişen vb. mevcut ise göreceksin.(view verification report kısmına tıklayıp izin ver)
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
5300 TLKayıtsız telefondan çok çekmiş biri olarak ben olsam almazdım.ne kadara alıyorsunuz ona göre sıfır kayıtlı cihaz bulunur.?
İkinci el ve hurda telefonlardan toplanmış ürünler piyasaya sürülmüştür muhtemelen.Bu ara piyasada nedense bir "sıfır iPhone XS" patlaması var, bu işin içinde bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı...
Android tarafında s20fe bulunur sıfıra yakın 2.el.iPhone kısmındada x yada 8 plus bulunur ikinci el.5300 TL
hocam bu fiyat biraz anormal hıyar vs vermesinler ? İlla alacağım diyorsanız da almayın hem kayıtlı değil hem telefon konusunda ikinci ele güvenilmez çoğu şeyde 2. ele güvenirim ama teknoloji ve özellikle telefonda hiç güvenmem. Adam babasının hayrına sana sıfır xs'i iphone 8 fiyatına veriyor olamaz ya ??5300 TL
Hocam yurtdışı telefonlar zaten her zaman normal fiyatın altında ve bu her yerde böylehocam bu fiyat biraz anormal hıyar vs vermesinler ? İlla alacağım diyorsanız da almayın hem kayıtlı değil hem telefon konusunda ikinci ele güvenilmez çoğu şeyde 2. ele güvenirim ama teknoloji ve özellikle telefonda hiç güvenmem. Adam babasının hayrına sana sıfır xs'i iphone 8 fiyatına veriyor olamaz ya ??
Yurtdışı ve fiyat ortalama olduğu için, arz talep te çok ondan baya var (Şanlıurfa da satan sadece 2-3 kişi var)Bu ara piyasada nedense bir "sıfır iPhone XS" patlaması var, bu işin içinde bir bit yeniği var ama hadi hayırlısı...
Neden ? Her yıl Azeriye gir çık yapıyorum kayıt işi sıkıntı değil.bulaşma bile
Zaten kaçak gelmiş. Nesine güveneceksin?
Kaçak telefonun Türkiye'den tek farkı kayıtlı olup olmamasıdır onun dışında kaçak ve yurtiçi cihaz arasında hiçbir fark yok, güvenlik sıkıntısı vs her şey birebir tek fark biri Türkiye'den alınmış, biri farklı ülkeden.pek güven vermedi sıfır olması
arkadaş her yıl azerbaycana gidip geliyormuş kayıt sıkıntı olmaz. sahte telefonu anlamayacak kişi telefon kullanmasın bi zahmet.Kayıt için de bir bedel ödeniyor. Sahte de çıkabilir. Ve o kadar eminse neden bize soruyorsun?
Pandemi mi kaldııraktan getiriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
youtubede videolar var sıkıntı çıkmaz ama imei sıkntı şu an pandemi sebebiyle imei atılabiliyor ama en geç 1 sene sonra kalkacak o
Ya Azerbaycan dan hat alacak, ya da bizden. Mutlaka bir yere kayıt gerekecek. Azerbaycan da bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum.arkadaş her yıl azerbaycana gidip geliyormuş kayıt sıkıntı olmaz. sahte telefonu anlamayacak kişi telefon kullanmasın bi zahmet.