Neler Yeni

Telefoncu dan iPhone alacağım, nelere dikkat etmeliyim ? (0 telefon)

şahin doğan

80+ Platinum
Ya Azerbaycan dan hat alacak, ya da bizden. Mutlaka bir yere kayıt gerekecek. Azerbaycan da bu işler nasıl yürüyor bilmiyorum.
yurtdışına çıktığında ımeı süresi sıfırlanıyor.

Kerem Hot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Kerem Hot
Arkadaşlar telefoncudan 0 iPhone XS alacağım alırken nelere dikkat etmeliyim neyini kontrol etmeliyim ?

(YD cihaz, Kutulu)
Çok anlamam ama yorumum şöyle. Telefon kaçak olarak getirilmiş en nihayetinde. Apple Türkiye garantisi yok.
Hadi diyelim cihaz sıfır garantisi yok bu bir risk.
Pasaporta işletme olayları var onlarda dışardan duyduğuma göre hemen hemen aynı paraya geliyor.
Ne kadara alacaksınız ki size cazip geliyor orayı anlamadım.
Çünkü android telefonlarda işlettirme olayı vs yok ama apple bu konuda bayağı hassas.
Tavsiye etmiyorum bana kalırsa.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
eski pasaport kayıtlı mı (imei sorgula), Alıntıyı görüntüle her iki kamera da odaklama yapıyor mu, ekranın her yeri çalışıyor mu (bir uygulamaya basılı tut ve yavaşça ekranın her tarafında gezdir), face id yi bi kaç kez kontrol et, kendi hattını takıp birileriyle görüşme yap (ahize ve hoparlör den), konum doğruluğuna bak, yüklü olan uygulamaları aç kasma donma vs var mı, pil seviyesini kontrol et, true tone aktif mi, hoparlör de cızırtı vs var mı son ses müzik aç, ses kapatma açma tuşları çalışıyor mu,
Arkadaş güzel özetlemiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,544
Üyeler
163,339
Son üye
smacexpress27