Neler Yeni

Telefoncudan yurtdışı iPhone alıp kaydettirip kullanmak mantıklı mı

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Arkadaşlar iPhone almayı düşünüyorum. Türkiyeden düz 15 modelini almak istiyordum. Bunun yerine telefonculardan kapalı kutu sıfır yurt dışı 14 pro max ya da 15 pro max alıp 20k daha ödeyip kendi adıma kaydettirip kullanmak mantıklı mı. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satma gibi bir amacım yok. Yurt dışı telefon sıkıntı çıkarır mı?
15 pro maxi al kayıt ettirme bide iphone 8 al bi tane 3 4k ya iphone 8 e sim kartı tak ordan konuş wp insta fln pro max i de evde kullan tertemiz

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Selim
oda tercih meselesi garanti zaten her şeye kullanıcı hatası diyor ücret alıyor arka kapağı beleş değiştirmezler fppro tarzı yerler işimi görür benim için sıkıntı yok
Ozaman acele edin kayıt ücretleri artacak hocam.

tuncil1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes tuncil
Arkadaşlar iPhone almayı düşünüyorum. Türkiyeden düz 15 modelini almak istiyordum. Bunun yerine telefonculardan kapalı kutu sıfır yurt dışı 14 pro max ya da 15 pro max alıp 20k daha ödeyip kendi adıma kaydettirip kullanmak mantıklı mı. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum satma gibi bir amacım yok. Yurt dışı telefon sıkıntı çıkarır mı?

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Ozaman acele edin kayıt ücretleri artacak hocam.
salı günü alıp aynı hafta içinde kayıt edeceğim hocam bir şey soracam kayıt için 20k yı kredi kartından ödeyebiliyormuyuz internetten

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
salı günü alıp aynı hafta içinde kayıt edeceğim hocam bir şey soracam kayıt için 20k yı kredi kartından ödeyebiliyormuyuz internetten
ödeyebilirsin ben 2022 aralıkta abime 14 pro max kendime 14 kaydettirdim ikimiz de garantiyle alakalı bir sorun yaşamadık ya herkes genel garanti yazmış da tabii teknoloji biraz da şans ama telefonu da güzel kullanmak önemli düşürme etme yazılımsal veya kroniklik olmadığı sürece garanti önemsiz ya bence yurt dışı giriş çıkışın varsa zaten gayet karlı olur al geç

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
ödeyebilirsin ben 2022 aralıkta abime 14 pro max kendime 14 kaydettirdim ikimiz de garantiyle alakalı bir sorun yaşamadık ya herkes genel garanti yazmış da tabii teknoloji biraz da şans ama telefonu da güzel kullanmak önemli düşürme etme yazılımsal veya kroniklik olmadığı sürece garanti önemsiz ya bence yurt dışı giriş çıkışın varsa zaten gayet karlı olur al geç
eyw hocam peki ödeme alanında taksit yapabiliyormuyuz yoksa illa banka uygulamasındanmı yapabiliriz banka iyi faiz koyuyor taksite çünkü

tuncil1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes tuncil
telefoncudan aldigin telefon kaçak olarak ülkeye giriyor bu yuzden simdiki güncel vergisi 20 bin ve garantisi pasaport kaydi yapmazsan bile 1 sene apple garantisi var. pasaport kaydi icin yurtdisina son 12 ay icinde gidip gelmis olman lazim yoksa oyle her onune gelen kayit yaptiramiyor. yaptirmaz isen ilk 12 ay muhtemelen bi sorun olmaz sim kart ile kullanirsin ancak sure dolduktan sonra yalnizda yilda 3, 4 ay sim kartini kullanabiliyosun. bu yuzden baska ulkeye git gel yapip 20 bini odemen lazim yada 2. telefonun olacak surekli sim kartin ona takili olacak :)

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
eyw hocam peki ödeme alanında taksit yapabiliyormuyuz yoksa illa banka uygulamasındanmı yapabiliriz banka iyi faiz koyuyor taksite çünkü
sanırım yapılmıyor ya tek çekim direkt ben 2750 den kaydettiğim için hiç de dikkat etmedim ama yüzde 99 yoktur ya faiziyle banka uygulamasından taksitlersin max dediğin gibi o da çok faiz koyuyor enparada 3 kere faizsiz taksitleme hakkın vardı ona baktım da 9 bin tl ile sınırlıymış sanırım o da olmuyormuş unlucky

• Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
sanırım yapılmıyor ya tek çekim direkt ben 2750 den kaydettiğim için hiç de dikkat etmedim ama yüzde 99 yoktur ya faiziyle banka uygulamasından taksitlersin max dediğin gibi o da çok faiz koyuyor enparada 3 kere faizsiz taksitleme hakkın vardı ona baktım da 9 bin TL ile sınırlıymış sanırım o da olmuyormuş unlucky
eyw hocam sağolun

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Selim
E devlet üzerinden yapabilirsiniz hocam muhtemelen orası da kredi kartıdır tam bilmiyorum.

• Beğen
Top Bottom