ensareiz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,195
0.5 kamerası hariç hiçbir sorunu yokiphone düşünüyorum yurt dışı olması önemli değil
başlıkta dediğim gibi 16e veya 16 pro max
0.5 kamerası hariç hiçbir sorunu yokiphone düşünüyorum yurt dışı olması önemli değil
başlıkta dediğim gibi 16e veya 16 pro max
telefonun 60hz ya da 120hz olması ne değiştirecek ben de anlamıyorum gerçekten hocam ana ekranda sağa sola kaydırırken mi sadece etkileyecek…Bu telefona karşı çok fazla ön yargı var. Ekranı 60 hz, kamerada geniş açı yok vs. diye insanlar çok küçümsüyor.
Ben 120 hz ekrana sahip amiral gemisi bir android cihaz kullanıyordum. İos sistemini özlediğim için Iphone 15 aldım. Ee Iphone 15’inde ekranı 60 hz ama ne değişti? İnsanın gözü en fazla 1 haftaya alışıyor. 60 hz olmasının ne sorununu yaşıyor insan? Tamam 120 hz daha iyi ve akıcı eyvallah ama 60 hz ekrana geçince bu ne lan demiyor insan (kendim için en azından bu yorumum)
Iphone 16e bi ara 39.999 liraya satılıyordu. O fiyatlara gözüm kapalı direkt alırdım ben şahsen. Ram, batarya, işlemci ve kamera olarak gayet mükemmel bir cihaz.
Kamerada geniş açı olmaması ve ekranın 60 hz olması sorun değilse mis gibide alınır bana göre. Youtube’dan bu telefon ile çekilmiş fotoğraf/videolara bakarsan eğer birçok cihazı havada karada yutar. Sadece gece fotoğraflarında yetersiz kalabiliyor sanırım o da kameranın tek ve küçük olmasından kaynaklı. Aynı zamanda Apple Intelligence destekleyen bir cihaz. Uzun yıllar güncelleme alır ve kullanıcısını üzmez.
Bende öyle düşünüyorum yani telefonu sadece internette haber kaynaklarına bakmak veya bir şeyler okumak için alıyorum gece açarım müziği dinlerim bu sebeple onun dışında oyun oynamak gibi bir amacım yok ama 16 pro max yurt dışı mı yoksa 16 e yurt dışı mı kararsız kaldımtelefonun 60hz ya da 120hz olması ne değiştirecek ben de anlamıyorum gerçekten hocam ana ekranda sağa sola kaydırırken mi sadece etkileyecek…
forumda çok ciddi bir 60hz telefona para verilmez diyen tayfa var, umarım youtube gibi büyük bir medya aracının(diğer yerler de desteklemiyor) neden hala max 60hz video desteklediğini irdelerler de biraz da olsa telefondaki hz degerleri anlam kazanir…