laptopda şu an 1x16 ddr5 ram var 2x16 yapacağım ama daha zaman var.Ram yetmediği için ltcs geçmek istiyorum.Ancak amd ekran kartlarda sorun yaşanıyor diyorlar doğru mu ?Eğer RAM yetmiyorsa ve o RAM'e ihtiyacın varsa evet ltsc iyi olur.
Ben VM'ime Windows LTSC kurdum, RAM kullanımı 2GB civarındaydı. RAM kullanımı umurumda değil, ancak şu Copilot çöpü ve Store'un olmaması sanırım beni benden alıyor, bana iyi geliyor. O sebepten bence LTSC sürüme geçilir. Ancak ben LTSC sürümün türkçesini bulamamıştım, İngilizce sürümü indirip Türkçe yaparım diyenlere bilgi olsun buradan: Sistemin dil ayarları kafayı yiyor, kimi yerde Türkçe kimi yerde İngilizce şeklinde 2 dilli ama 2 dili de konuşamayan bir şeye dönüşüyor. Bilginiz olsun.Merhaba dostlar laptopum boştayken bile arka plan uygulamalarını vs. çok düzenlesem bile boşta 5-6-7 gb aralığında Ram tüketiyor.Bundan dolayı Windows LTSC yükleme kararı aldım.Kullanan veya sorun yaşayan var mı aranızda ?
ben zaten ingilizce kullanıyordum o yüzden ltsc hiç garip gelmemişti.Ben VM'ime Windows LTSC kurdum, RAM kullanımı 2GB civarındaydı. RAM kullanımı umurumda değil, ancak şu Copilot çöpü ve Store'un olmaması sanırım beni benden alıyor, bana iyi geliyor. O sebepten bence LTSC sürüme geçilir. Ancak ben LTSC sürümün türkçesini bulamamıştım, İngilizce sürümü indirip Türkçe yaparım diyenlere bilgi olsun buradan: Sistemin dil ayarları kafayı yiyor, kimi yerde Türkçe kimi yerde İngilizce şeklinde 2 dilli ama 2 dili de konuşamayan bir şeye dönüşüyor. Bilginiz olsun.