RagnarLodbrok
80+ Bronze
Arkadaşlar konu başlıktaki gibi, gizli hesaplardan falan da indirebilen güzel bir uygulama tavsiyeniz var mıdır?
Uygulamada hata verdi sürekli kullanamadım hocam.1DM indirip kullanabilirsin
Evet reklamları bir tık bezdirdi o yüzden kullanmıyorum yine teşekkür ederim öneri için.Snaptube kullanıyorum yıllardır ama reklamlarını arttırdı. Her indirme öncesi reklam veriyor ama işini yapıyor.
Hocam insta aeroya çok güvenemiyorum o yüzden kullanmak istemiyorum bir de instadan ziyade twitterda takılan biri olduğum için twitter olması benim için daha önemli ama taviye için teşekkürler.Ben instaero kullanıyodum ama twitter için bilmiyom.
Hocam ben baya kullandım sorun yaşamadım güvenlik açısından ama çok buglıydı.Uygulamada hata verdi sürekli kullanamadım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet reklamları bir tık bezdirdi o yüzden kullanmıyorum yine teşekkür ederim öneri için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam insta aeroya çok güvenemiyorum o yüzden kullanmak istemiyorum bir de instadan ziyade twitterda takılan biri olduğum için twitter olması benim için daha önemli ama taviye için teşekkürler.
Anladım hocam değerlendirebilirim ancak dediğim gibi twitter bir tık daha önemli.Hocam ben baya kullandım sorun yaşamadım güvenlik açısından ama çok buglıydı.