Telefonda tarayıcıda video oynatıcıların reklamlarından kurtulmak mümkün mü?

Kadirsvli

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar iyi forumlar.

Apple cihazlarda tarayıcılarda video oynatırken sitedeki video oynatıcı yerine appleın video oynatıcısından açıyor. Böylelikle videoyu ileri alırken veya geri alırken her tıklamada reklam sekmesi gelmiyor. Böyle bişeyi androidde yapmak mümkün mü? Dizi izlerken ileri almak için tam ekran olan oynatıcıya tıklıyorum, açılan yeni sekmeye gidiyorum. Sekmeyi kapatıyorum oynatıcıyı tam ekran yapıyorum öyle ileri alabiliyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler

Merhabalar iyi forumlar.

Apple cihazlarda tarayıcılarda video oynatırken sitedeki video oynatıcı yerine appleın video oynatıcısından açıyor. Böylelikle videoyu ileri alırken veya geri alırken her tıklamada reklam sekmesi gelmiyor. Böyle bişeyi androidde yapmak mümkün mü? Dizi izlerken ileri almak için tam ekran olan oynatıcıya tıklıyorum, açılan yeni sekmeye gidiyorum. Sekmeyi kapatıyorum oynatıcıyı tam ekran yapıyorum öyle ileri alabiliyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkürler
Brave yüksek ihtimal reklamı engeller. Eğer Samsung kullanıyorsan, Samsung Browser'ın kendi video izletme özelliği var veya aynı özellik DuckDuckGo'da da var.

firefox + ublock en temiz seçenek ublcok'ta ekstra filitreleri etkinleştirmeyi unutma.(apple eklenti desteği var mı bilmiyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,891
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri