Neler Yeni

Telefondaki fotoğrafları bilgisayara atarsam kalite kaybı yaşar mıyım?

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Telefonum 128gb redmi note 8 pro ve 127 gb ı doldu 30+30 fotoğraf ve video var ben bunları pc ye atarsam kalite kaybı yaşar mıyım? ya da direkt atmak yerine ekstra bir program vs. ile bu sorunu çözebilir miyim?

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
dosya olarak gönderirsen kalite düşmüyor. apple cihazlarda düşer ama ona aynı cihaz ekosistemi gerekli

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dosya olarak gönderirsen kalite düşmüyor. apple cihazlarda düşer ama ona aynı cihaz ekosistemi gerekli
Hocam dosya olarak derken direkt pcye kablo ile bağlayayıp klasörden sürükleyip atınca sorun olur mu? yoksa başka bir şekilde mi yapmam lazım

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
kablo varsa bozulma olmaz hocam zaten. bozulmalar x uygulamalar aracılığıyla daha az yer kaplasın diye bilinçli düşürülüyor. zaten fotoğrafı atınca da özellikler kısmından aynı ölçekte olduğunu da doğrulayabilirsiniz

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
kablo varsa bozulma olmaz hocam zaten. bozulmalar x uygulamalar aracılığıyla daha az yer kaplasın diye bilinçli düşürülüyor. zaten fotoğrafı atınca da özellikler kısmından aynı ölçekte olduğunu da doğrulayabilirsiniz
o zaman psikolojik ya da ekran farkı yüzünden birazcık bozulma olmuş gibi geliyor bana :D teşekkürler hocam atiyim ben fotoğrafları

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
o zaman psikolojik ya da ekran farkı yüzünden birazcık bozulma olmuş gibi geliyor bana :D teşekkürler hocam atiyim ben fotoğrafları
bozulma gelmesinin sebebi telefonla pc ekranının ölçüleri aynı olmadığı için. küçücük ekrana kıyasla büyük ekranda pikseller macburan büyüdüğünden görüntü bozuk gibi gelir kolay gelsin

Mert_007

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
bozulma gelmesinin sebebi telefonla pc ekranının ölçüleri aynı olmadığı için. küçücük ekrana kıyasla büyük ekranda pikseller macburan büyüdüğünden görüntü bozuk gibi gelir kolay gelsin
teşekkürler hocam :D

Top Bottom