kurulum esnasında eski telefonunu aktarmak için bir kısım vardı ben öyle yapmıştım uygulamalara hatta backgrounda kadar yüklemiştiyeni telefona geçtim 3k foto , 200 tane de video nasıl aktarabilirim ? iki telefon da andorid
(eski cihaz samsung yenisi xiaomi idi belki miu ya özeldir bilemiyorum ama androidde olması lazım)kurulum esnasında eski telefonunu aktarmak için bir kısım vardı ben öyle yapmıştım uygulamalara hatta backgrounda kadar yüklemişti
çalışmıyormu telefoneski telefon sorunlu pcye aktaramadım
çalışıyor ama yuvasında sorun var sanırım kablo oynayınca bozuluyorçalışmıyormu telefon
eskisi huawei p20 lite yenisi redmii note 8kurulum esnasında eski telefonunu aktarmak için bir kısım vardı ben öyle yapmıştım uygulamalara hatta backgrounda kadar yüklemişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
(eski cihaz samsung yenisi xiaomi idi belki miu ya özeldir bilemiyorum ama androidde olması lazım)
google share https://www.android.com/intl/tr_tr/better-together/nearby-share-app/yeni telefona geçtim 3k foto , 200 tane de video nasıl aktarabilirim ? iki telefon da andorid
dosya gönderimini sadece çevrimdışı seçeneğini seç.bunu denedim beceremedim görmüyor cihazı