Telefondan video editleme nasıl yapılır ?

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Öncelikle programlarla video editlemekten bahsetmiyorum. Telefonumdan çektiğim 10dk lık videoyu belli yerlerini kesmek istiyorum sadece.
Örnek 00:00 - 01:00 kalcak 01:00 - 02:00 silinecek 03:00 - 10:00 kalcak. sadece bunu yapmak istiyorum. Elimde shotcut gibi program var ama bununla yapınca çözünürlük kalite değişiyor . Kalitenin daha iyi olmasınıda istemiyorum sadece telefonumdaki 10 dakikalık videonun belirlediğim yerlesini kesmek istiyorum.
Chatgbp ile oluyo diyor ama hata alıyorum.
Samsung S24fe marka telefon.

Özetle: Videoyu belirlediğim dakikalara yazıcam kendi o dakikaları çıkarıcak.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Öncelikle programlarla video editlemekten bahsetmiyorum. Telefonumdan çektiğim 10dk lık videoyu belli yerlerini kesmek istiyorum sadece.
Örnek 00:00 - 01:00 kalcak 01:00 - 02:00 silinecek 03:00 - 10:00 kalcak. sadece bunu yapmak istiyorum. Elimde shotcut gibi program var ama bununla yapınca çözünürlük kalite değişiyor . Kalitenin daha iyi olmasınıda istemiyorum sadece telefonumdaki 10 dakikalık videonun belirlediğim yerlesini kesmek istiyorum.

Karı da istiyor musun

Karı da istiyor musun
ne biçim bir üslup! yakıştıramadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

capcut yapıyor diye biliyorum kanka,

bendeki pro ama o özellik var mı bilmiyorum kurcalamam lazım, bu arada capcut ı windowsta kullanan var mı bu kadar rezil bir sürüm olamaz
Kullanıyorum da sadece 1 geçiş efekti bide sabit kesme ve yazı yazma dışında bir şey yapmıyorumda oda 3 ay önce fln dı.

Bayadır kullanmıyorum ama eğer tekrar kullanacak olursam başka bir uygulama kullanırım

Hatasız boyasız sadece önden tek parça şeklinde eziği var 4 adet kuma koca surşyeye kaçmış (!) 9 ar çocuk var bide 3 tane ilk 11 hayırlı olsun kalanlarıda yedek kaleci al sana fb den daha iyi ilk 11
file.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,233
Üyeler
184,282
Son üye
fatihben9991
Geri