F fearOw 80+ Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 116 Dahası Reaksiyon skoru 44 İsim Özkan Bakırcı 22 Haziran 2020 #1 Beyler yeni pc aldım onu telefondan bağlayıp boot edebilir miyim? Yoksa illa usbden yüklemek mi gerek usbden yükleyince veriler silinir mi?
Beyler yeni pc aldım onu telefondan bağlayıp boot edebilir miyim? Yoksa illa usbden yüklemek mi gerek usbden yükleyince veriler silinir mi?
Yusuf Yıldız 80+ Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 198 Dahası Reaksiyon skoru 183 İsim Yusuf Yıldız 22 Haziran 2020 #2 What ???
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,613 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 22 Haziran 2020 #3 Telefondan boot edemezsiniz, ona ayrı bölüm olması gerekirdi. Flash bellekle yükleyin, ve evet, flash belleğe ISO dosyasını yazarken içindeki tüm veriler silinir, o yüzden yedekleyin.
Telefondan boot edemezsiniz, ona ayrı bölüm olması gerekirdi. Flash bellekle yükleyin, ve evet, flash belleğe ISO dosyasını yazarken içindeki tüm veriler silinir, o yüzden yedekleyin.
T Tremolo 80+ Bronze Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1,716 Dahası Reaksiyon skoru 1,257 Yaş 19 Konum Ordu Ünye İsim Burak Akkaya 22 Haziran 2020 #4 fearOw yazmış: Beyler yeni PC aldım onu telefondan bağlayıp boot edebilir miyim? Yoksa illa usbden yüklemek mi gerek usbden yükleyince veriler silinir mi? Devamı için tıklayın... Telefonda yapamazsınız. Rufus ile USB ye kurun. USB deki dosyalarınız gider
fearOw yazmış: Beyler yeni PC aldım onu telefondan bağlayıp boot edebilir miyim? Yoksa illa usbden yüklemek mi gerek usbden yükleyince veriler silinir mi? Devamı için tıklayın... Telefonda yapamazsınız. Rufus ile USB ye kurun. USB deki dosyalarınız gider