Telefonla canlı derse giremiyorum

AlpBeyk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
466
Lütfen yardım edin telefon kafayı yedi önce sahibinden açılmadı tam açılıyor geri kapanıyor verilerini sildim düzeldi sonra tekrar bozuldu şimdide google teams açılmıyor onunda verilerini sildim düzeldi sonra oda bozuldu tamamen silip yükledim şuan düzeldi ama şimdide steam e giriyorum mobilden atıyor direk sahibindene de aynısı oluyor

Yeniden başlat

Lütfen yardım edin telefon kafayı yedi önce sahibinden açılmadı tam açılıyor geri kapanıyor verilerini sildim düzeldi sonra tekrar bozuldu şimdide google teams açılmıyor onunda verilerini sildim düzeldi sonra oda bozuldu tamamen silip yükledim şuan düzeldi ama şimdide steam e giriyorum mobilden atıyor direk sahibindene de aynısı oluyor
Telefonu güncelledikten sonra mı oldu?

Aslında evet ama 3 4 gün önce güncelledüm bu sabah oldu
Ayarlardan uygulamalar sekmesine girin oradan "Android System Webview" uygulamasını devre dışı bırakın.

Ayarlardan uygulamalar sekmesine girin oradan "Android System Webview" uygulamasını devre dışı bırakın.
Sahibinden oldu sadece steam ve teamse hala giremiyorum yeniden başlatmam gerekiyor my

Sahibinden oldu sadece steam ve teamse hala giremiyorum yeniden başlatmam gerekiyor my
Telefonu yeniden başlatıp deneyin.
Son güncellemeden dolayı o uygulama yüzünden diğer uygulamalar çöküyordu.

Telefonu yeniden başlatıp deneyin.
Son güncellemeden dolayı o uygulama yüzünden diğer uygulamalar çöküyordu.
Olmadı ve sahibindende çalışmıyor bazı oyunlarda çalışmıyor açılıyor hemen kapanıyor

Chrome'u devre dışı bırakıp dener misin?
Olmadı opera kullanıyorum bu arada operayı devre dışı bırakıp denediğimde de olmadı yeniden başlattım virüs programı var mı mobil için bi baksam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,755
Üyeler
184,679
Son üye
bbiemnt
Geri