Telefonla canlı derse giremiyorum

Olmadı opera kullanıyorum bu arada operayı devre dışı bırakıp denediğimde de olmadı yeniden başlattım virüs programı var mı mobil için bi baksam
Anti-virüs uygulaması indir bak. Aklıma başka bir çözüm gelmiyor maalesef.
@Behram

Çok bilgim yok.
Bu arada steame girmeye çalıştım attı sonra bildirim geldi arka planda çalışan uygulamalar güç tüketiyor gibi bişey steam sık çökmeler yazıyordu pek anlatamadım ama

Lütfen yardım edin telefon kafayı yedi önce sahibinden açılmadı tam açılıyor geri kapanıyor verilerini sildim düzeldi sonra tekrar bozuldu şimdide google teams açılmıyor onunda verilerini sildim düzeldi sonra oda bozuldu tamamen silip yükledim şuan düzeldi ama şimdide steam e giriyorum mobilden atıyor direk sahibindene de aynısı oluyor
Eba dan canlı derse girebilmen için zoom yüklü olması lazım

Bu arada steame girmeye çalıştım attı sonra bildirim geldi arka planda çalışan uygulamalar güç tüketiyor gibi bişey steam sık çökmeler yazıyordu pek anlatamadım ama
Yazilimsal problemler var dünden beri 3. kişisin bu sorunu yaşayan telefon modelin nedir

Yazilimsal problemler var dünden beri 3. kişisin bu sorunu yaşayan telefon modelin nedir
Samsung m21 fabtüka ayarlarına yükledim düzeldi gibi ama geri olursa napıyım

Samsung m21 fabtüka ayarlarına yükledim düzeldi gibi ama geri olursa napıyım
Google Chrome güncellemelerini sil verilerini önbelleği temizle ve Android WebView güncellemelerini temizle yakın zamanda güncelleme yayınlanacak ve sorunun düzelecek. Sorunun kesin olarak yazılımsal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,905
Üyeler
184,699
Son üye
potita31
Geri