Neler Yeni

Telefonmu yoksa pc yükselmesimi?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar selam ben telefonuma çok önem veren birisi değilim imzamda gördüğünüz gibi pc benim için çok daha önemli. Elimde 8 gb ramli bir acer nitro bulunuyor seyahatlerimde kullandığım arada oyun da oyunuyorum ona 8 gb daha ram almayı planlıyorum ve uçuş simulator joystiği almayı düşünüyorum 1000 tl civarı bir bütce ile veya bunların yerine kendime 2500tl - 3000 tl arası bir telefon alıcam kararsız kaldım açıkçası telefon tavsiyeniz var ise bekliyorum aklımda poco 3x var youtube falan instagram a bakarım oyun çok oynanmam telefondan en fazla pubg oynarım şu an kullandığım iphone 5 i emekliye ayırma vakti geldi gibi :)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selam ben telefonuma çok önem veren birisi değilim imzamda gördüğünüz gibi pc benim için çok daha önemli. Elimde 8 gb ramli bir acer nitro bulunuyor seyahatlerimde kullandığım arada oyun da oyunuyorum ona 8 gb daha ram almayı planlıyorum ve uçuş simulator joystiği almayı düşünüyorum 1000 TL civarı bir bütce ile veya bunların yerine kendime 2500tl - 3000 TL arası bir telefon alıcam kararsız kaldım açıkçası telefon tavsiyeniz var ise bekliyorum aklımda poco 3x var youtube falan instagram a bakarım oyun çok oynanmam telefondan en fazla PUBG oynarım şu an kullandığım iphone 5 i emekliye ayırma vakti geldi gibi :)
Bence bir iş adamı isen telefon daha çok önemli, ama pc ile daha çok vakit geçiriyorsan pc upgrade yapmanı öneririm

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar selam ben telefonuma çok önem veren birisi değilim imzamda gördüğünüz gibi pc benim için çok daha önemli. Elimde 8 gb ramli bir acer nitro bulunuyor seyahatlerimde kullandığım arada oyun da oyunuyorum ona 8 gb daha ram almayı planlıyorum ve uçuş simulator joystiği almayı düşünüyorum 1000 TL civarı bir bütce ile veya bunların yerine kendime 2500tl - 3000 TL arası bir telefon alıcam kararsız kaldım açıkçası telefon tavsiyeniz var ise bekliyorum aklımda poco 3x var youtube falan instagram a bakarım oyun çok oynanmam telefondan en fazla PUBG oynarım şu an kullandığım iphone 5 i emekliye ayırma vakti geldi gibi :)
Telefon daha mantıklı olur.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bir iş adamı isen telefon daha çok önemli, ama pc ile daha çok vakit geçiriyorsan pc upgrade yapmanı öneririm
yok canım iş adamı değilimde muhtemelen telefon alırım.

Zarich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus Emre Arslan
Kanka iphone 5 de biraz eski geldi gibi. Ben senin yerinde olsam telefonumu yenilerdim. Ve joystick i es geçip telefondan biraz kısıp bir ram daha takabilirsin. Joystick bence biraz daha bekleyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,531
Üyeler
160,109
Son üye
beratcerin612
Top Bottom