1.30-2 saatte doluyor .Bazı yerlerde pil ömrü kısaltır yazıyor. Telefonun kaç saatte şarj oluyor?
Bir şey olmaz. Yıllardır telefonlarımı gece şarja takar sabah çekerim, zarar verdiğini görmedim. Yeni pil teknolojilerinde aştılar o olayları, zaten %100 olunca akımı kesiyor veya çok düşürüyor.
Genelde yapmam unuttuğumda oluyor sadece sıkıntı olmaz değil mi ?3-4 yıl gibi bir sürede BELKİ ama bir sorun olmaz, zaten telefon tamamen dolduğunda şarjı kesiyor
Yani bana zarar vermez gibi geliyor.1.30-2 saatte doluyor .
ben saat gece 1 gibi bırakıyorum şarja, tahmini 2 saatte şarj oluyor ama uyanana kadar(5-6 saat) takılı kalıyor. 1 yıldır hiçbir sorun yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum1.30-2 saatte doluyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde yapmam unuttuğumda oluyor sadece sıkıntı olmaz değil mi ?
Olmaz merak etme. Mümkün olduğunca %0’a düşürmemeye dikkat et, her zaman orijinal veya kaliteli yan sanayi şarj aleti kullan, doğrudan güneş ışığı alan yerde veya sıcak yayan fırın gibi bir cihazın yanında bırakma yeter. Gerisi şehir efsanesi, Nokia 3310 zamanlarından kalma kulaktan dolma bilgiler.1.30-2 saatte doluyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde yapmam unuttuğumda oluyor sadece sıkıntı olmaz değil mi ?
Bazen mutfakta yemek yerken fırın yanıyor oluyor veya yeni kapanmış oluyor güneş ışığı olayında ise genelde olmuyor ama bazen açmasam bile elimde tutmak zorunda kalıyorum .Olmaz merak etme. Mümkün olduğunca %0’a düşürmemeye dikkat et, her zaman orijinal veya kaliteli yan sanayi şarj aleti kullan, doğrudan güneş ışığı alan yerde veya sıcak yayan fırın gibi bir cihazın yanında bırakma yeter. Gerisi şehir efsanesi, Nokia 3310 zamanlarından kalma kulaktan dolma bilgiler.
10-100 şeklinde kullanıyorum artık eskiden 1-100 dü bazen 0 a düşüyordu ama toplasan 10 kere olmuştur.Eski Li-po(?) bataryalarda öyle olması lazım.
Li-ion(?) Yeni bataryalarda zarar vermiyor ayrıca en sağlıklı kullanım aralığı %20-80 şeklinde ancak o kadar da önemli değil