Engelleyemesin diye biliyorum.Soru başlıkta.
Telefonum Xiaomi Redmi Note 8
Sistemim ise ; R5 2600, 1650 Super, 8gb Ram, Msi b450m-a pro max, 1tb HDD. Lazım olur diye yazdım.
Mikrofonum kötü diye Telefonu mikrofon olarak bilgisayara bağlıyorum şarj'ı 100'ken şarjda durup bataryasının eskimesini istemiyorum.Engelleyemezsin neden dolmasınki ?
engelleyebileceğini düşünmüyorum fakat neden engellemek istiyorsun ki ?Soru başlıkta.
Sistemim ise ; R5 2600, 1650 Super, 8gb Ram, Msi b450m-a pro max, 1tb HDD. Lazım olur diye yazdım.
şarjı %100 ken şarj olmaz elektriği keser yani bataryaya bir zararı olmazMikrofonum kötü diye Telefonu mikrofon olarak bilgisayara bağlıyorum şarj'ı 100'ken şarjda durup bataryasının eskimesini istemiyorum.
engelleyemezsin.Soru başlıkta.
Telefon sonuç olarak her zaman %100 de olmuyor?engelleyebileceğini düşünmüyorum fakat neden engellemek istiyorsun ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şarjı %100 ken şarj olmaz elektriği keser yani bataryaya bir zararı olmaz
hocam kullandıkça %99 %100 oluyor devamlı. uzun sürede kullanım bataryanın şişmesine ve sağlığının bozulmasını sağlar.engelleyebileceğini düşünmüyorum fakat neden engellemek istiyorsun ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
şarjı %100 ken şarj olmaz elektriği keser yani bataryaya bir zararı olmaz
hocam sennheiser mikrofonlu kulakiçi kulaklık alabilirsin eğer bütçen varsa.Soru başlıkta.
kanka nasıl yapıyorsun mikrofon olarak bağlamayıMikrofonum kötü diye Telefonu mikrofon olarak bilgisayara bağlıyorum şarj'ı 100'ken şarjda durup bataryasının eskimesini istemiyorum.
Womic diye bir uygulama ile. Youtubede var.kanka nasıl yapıyorsun mikrofon olarak bağlamayı
teşekkür ederimWomic diye bir uygulama ile. Youtubede var.