Neler Yeni

Telefonu güvenli moddan çıkarma

Ali Can

80+
Başıma bela oldu. Herkes tekrardan başlat diyor. 10 kere başlattım yine olmadı. Var mı çözümü

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Telefon ne

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar açmayı dene istersen. oda olmazsa boot menuyu aç ordan restart at nasıl açılıyo senin telefonda bilmiyorum ama yanlış olmasın şimdi ama önce batarya olayını dene.

Ali Can

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar açmayı dene istersen. oda olmazsa boot menuyu aç ordan restart at nasıl açılıyo senin telefonda bilmiyorum ama yanlış olmasın şimdi ama önce batarya olayını dene.
Telefon A serisi olduğu için kasasını açamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung A20

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Telefon A serisi olduğu için kasasını açamıyorum

Samsung A20
Telefonunuzu kapatınız.Daha sonra ise Power tuşu ile açarken cihazda ses kısma tuşunada basınız.cihaz açılınca ise Power tuşunu bırakınız ve ses kısma tuşuna basılı tutunuz.Büyük ihtimal sorun ortadan kalmış olacaktır…
birde bunu dene istersen.

Ali Can

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzu kapatınız.Daha sonra ise Power tuşu ile açarken cihazda ses kısma tuşunada basınız.cihaz açılınca ise Power tuşunu bırakınız ve ses kısma tuşuna basılı tutunuz.Büyük ihtimal sorun ortadan kalmış olacaktır…
birde bunu dene istersen.
Sen nasıl bir kralsın? Açıklasana

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Düzelmişti 2 Dakika sonra tekrar otomatik olarak güvenli moda aldı

Güvenli mod kapatılcak onaylıyormusunuz dedi. Evet dedim. Kapattı açtı
hala güvenli modda mı ? bildirim çubuğunda güvenli mod yazıyorsa ona tıklamayı dene belki işe yarar. ses açma ve kapatma tuşuna 30 saniye basılı tutmayı dene birde.

hala güvenli modda mı ? bildirim çubuğunda güvenli mod yazıyorsa ona tıklamayı dene belki işe yarar. ses açma ve kapatma tuşuna 30 saniye basılı tutmayı dene birde.
güvenli moddan çıktığın zaman fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin ama yedekleme yap önce

Top Bottom