Telefon A serisi olduğu için kasasını açamıyorumbataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra tekrar açmayı dene istersen. oda olmazsa boot menuyu aç ordan restart at nasıl açılıyo senin telefonda bilmiyorum ama yanlış olmasın şimdi ama önce batarya olayını dene.
Samsung A20Telefon ne
Telefonunuzu kapatınız.Daha sonra ise Power tuşu ile açarken cihazda ses kısma tuşunada basınız.cihaz açılınca ise Power tuşunu bırakınız ve ses kısma tuşuna basılı tutunuz.Büyük ihtimal sorun ortadan kalmış olacaktır…Telefon A serisi olduğu için kasasını açamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung A20
Sen nasıl bir kralsın? AçıklasanaTelefonunuzu kapatınız.Daha sonra ise Power tuşu ile açarken cihazda ses kısma tuşunada basınız.cihaz açılınca ise Power tuşunu bırakınız ve ses kısma tuşuna basılı tutunuz.Büyük ihtimal sorun ortadan kalmış olacaktır…
birde bunu dene istersen.
düzeldi mi?Sen nasıl bir kralsın? Açıklasana
Düzelmişti 2 Dakika sonra tekrar otomatik olarak güvenli moda aldıdüzeldi mi?
Güvenli mod kapatılcak onaylıyormusunuz dedi. Evet dedim. Kapattı açtıDüzelmişti 2 Dakika sonra tekrar otomatik olarak güvenli moda aldı
hala güvenli modda mı ? bildirim çubuğunda güvenli mod yazıyorsa ona tıklamayı dene belki işe yarar. ses açma ve kapatma tuşuna 30 saniye basılı tutmayı dene birde.Düzelmişti 2 Dakika sonra tekrar otomatik olarak güvenli moda aldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenli mod kapatılcak onaylıyormusunuz dedi. Evet dedim. Kapattı açtı
güvenli moddan çıktığın zaman fabrika ayarlarına dönmeyi deneyebilirsin ama yedekleme yap öncehala güvenli modda mı ? bildirim çubuğunda güvenli mod yazıyorsa ona tıklamayı dene belki işe yarar. ses açma ve kapatma tuşuna 30 saniye basılı tutmayı dene birde.