Neler Yeni

Yardım Telefonu iade etmeli miyim?

unlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Ünlü
Merhaba, pazar günü Amazon’dan Samsung A55 telefon satın aldım ve bugün kargom teslim edildi. Amazon kutusunun içinde telefon kutusu vardı. Fakat telefon kutusunda herhangi bir saydam jelatin veya koruyucu bir kaplama yoktu. Telefonu kutudan çıkardığımda ise yan taraflarında çizik mi jelatin mi bilmiyorum sanki 2. el telefon almışım gibi hissettirdi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

82402546-2371-4e7e-9f5d-8ae53554c1c6.jpeg

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
ubah
et tabi ki niye etmeyesin kafanda soru işareti kalmasın

• Beğen
Reaksiyonlar: unlu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,014
İsim
.
Merhaba, pazar günü Amazon’dan Samsung A55 telefon satın aldım ve bugün kargom teslim edildi. Amazon kutusunun içinde telefon kutusu vardı. Fakat telefon kutusunda herhangi bir saydam jelatin veya koruyucu bir kaplama yoktu. Telefonu kutudan çıkardığımda ise yan taraflarında çizik mi jelatin mi bilmiyorum sanki 2. el telefon almışım gibi hissettirdi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Alıntıyı görüntüle
Yanlarda jelatin olması lazım kral günahını almak istemem kimsenin ama çizik gibi duruyor yandakiler silince geçmiyormu ?

unlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlarda jelatin olması lazım kral günahını almak istemem kimsenin ama çizik gibi duruyor yandakiler silince geçmiyormu ?
Hocam jelatin gibi duruyor. Fakat jelatinlerde kargo sırasında hafif çıkmış gibi. Sıfır telefon aldık ama 2. el hissiyatı verdi. Hele ki paket koruması rezalet.

Shourd

80+ Gold

Alıntıyı görüntüle
2.el değilse bile önerim iade etmendir belki oda iade edilmiş üründür hızlıca iade et derim video ile mi açtın kutuyu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,014
İsim
.
Hocam jelatin gibi duruyor. Fakat jelatinlerde kargo sırasında hafif çıkmış gibi. Sıfır telefon aldık ama 2. el hissiyatı verdi. Hele ki paket koruması rezalet.
İade edilmiş ürün olabilir bilemeyiz ama iade et gitsin içine sinmediyse

• Beğen
Reaksiyonlar: unlu

unlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mehmet Ünlü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el değilse bile önerim iade etmendir belki oda iade edilmiş üründür hızlıca iade et derim video ile mi açtın kutuyu
Yok hocam video ile açamadım fakat Amazon Müşteri Temsilcisi ile görüştüm, telefonu açsam bile 30 gün içerisinde değişim veya iade hakkına sahip olduğumu söyledi. Her şey 30 dakika içerisinde gerçekleştiği için sorun olmaycağını düşünüyorum.

Shourd

80+ Gold
Yok hocam video ile açamadım fakat Amazon Müşteri Temsilcisi ile görüştüm, telefonu açsam bile 30 gün içerisinde değişim veya iade hakkına sahip olduğumu söyledi. Her şey 30 dakika içerisinde gerçekleştiği için sorun olmaycağını düşünüyorum.
et o zaman sıfır almışsın neden çizikli ürün alasın

cornlov

80+ Bronze
Sonuç ne oldu, merak ettim.
O yanlarda boydan boya jelatin vardı eğer sökmediysen. Fotoğrafı zoomlayınca sanırım jelatini sökmediğini görebiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom