Bende Max 6 saat görmüştüm ama millet hep 9 saat alıyorum yaziyirdu ve benim ki yd seninki?bende de var ekran süresi max 6 saat veriyor, arkaplan uygulamalarını kısıtla
yd evet miui 12.5 yüklü, zaten güncelleme yaparsak "plaka" gidiyormus, takıldık kaldık o sürümde.Bende Max 6 saat görmüştüm ama millet hep 9 saat alıyorum yaziyirdu ve benim ki yd seninki?
Plaka derken anlamadım ben şuan en son surumdeyimyd evet miui 12.5 yüklü, zaten güncelleme yaparsak "plaka" gidiyormus, takıldık kaldık o sürümde.
yd olanlara kayıt oluyor ya onu diyorum anlaPlaka derken anlamadım ben şuan en son surumdeyim
Ben daha ımeı attirmadimyd olanlara kayıt oluyor ya onu diyorum anla
Derken anlayamadımpil gg
pil gitmiş diyomBen daha ımeı attirmadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Derken anlayamadım
Cihaz 8 aylikk nasıl bitsinpil gitmiş diyom
EminmisinizHangi telefon
He yazıyormuş
11t için hiç normal değil. 1 saat full baksan bile gitmesi zor. Telefonun sarjını tamamen yiyip %0 sarjda telefon kapalı sarj et, öyle dene. Sarj giderken telefon fazla ısınıyorsa virüs girmiş olabilir.
8 aylık olmasıyla alakası yok pilin bitmesinin, nasıl kullandıysan ona göre ömrü biter bitmez. Pil değişecen.Cihaz 8 aylikk nasıl bitsin
Eminmisiniz
Çünkü cihaz da bı ısınma problemi yok he ne sadece 4 maç erangel den sonra Max 44 dereceyi görüyor