Bende Max 6 saat görmüştüm ama millet hep 9 saat alıyorum yaziyirdu ve benim ki yd seninki?bende de var ekran süresi max 6 saat veriyor, arkaplan uygulamalarını kısıtla
yd evet miui 12.5 yüklü, zaten güncelleme yaparsak "plaka" gidiyormus, takıldık kaldık o sürümde.Bende Max 6 saat görmüştüm ama millet hep 9 saat alıyorum yaziyirdu ve benim ki yd seninki?
Plaka derken anlamadım ben şuan en son surumdeyimyd evet miui 12.5 yüklü, zaten güncelleme yaparsak "plaka" gidiyormus, takıldık kaldık o sürümde.
yd olanlara kayıt oluyor ya onu diyorum anlaPlaka derken anlamadım ben şuan en son surumdeyim
Ben daha ımeı attirmadimyd olanlara kayıt oluyor ya onu diyorum anla![]()
Derken anlayamadımpil gg
pil gitmiş diyomBen daha ımeı attirmadim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Derken anlayamadım
Cihaz 8 aylikk nasıl bitsinpil gitmiş diyom
EminmisinizHangi telefon
He yazıyormuş
11t için hiç normal değil. 1 saat full baksan bile gitmesi zor. Telefonun sarjını tamamen yiyip %0 sarjda telefon kapalı sarj et, öyle dene. Sarj giderken telefon fazla ısınıyorsa virüs girmiş olabilir.
8 aylık olmasıyla alakası yok pilin bitmesinin, nasıl kullandıysan ona göre ömrü biter bitmez. Pil değişecen.Cihaz 8 aylikk nasıl bitsin
Eminmisiniz
Çünkü cihaz da bı ısınma problemi yok he ne sadece 4 maç erangel den sonra Max 44 dereceyi görüyor