Neler Yeni

Telefonum çalışıyor ama görüntü yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yiğit aydemir
Başlıkta gördüğünüz gibi telefon çalışıyor hatta bu sabah alarm çaldı. Telefon açık olduğu zaman ekran simsiyah ama res attığım zaman ekte olan foto gibi oluyor.Telefonum redmi note 7 geçen gün video izlerken bi anda telefon gitti daha önceden de ekranda beyaz beyaz çizgiler kesik kesik olup ekran gidiyordu ama 1 saat sonra falan normale dönüyordu su kaçınca bu durum olur mu o yüzden mi böyle oldu diye de düşünüyorum. Dün telefoncuya gittiğimde 900tl ekran veya 750tl soket değişimi olacak dedi bence adam düdüklüyor. Sizce telefonun arızası ve değişecek parçaları nedir?
IMG_20230225_105151.jpg

Ekler

• IMG_20230225_105133.jpg
    IMG_20230225_105133.jpg
    2.6 MB · Hit: 49

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ekranda parlaklık var gibi demek ki tam gitmemiş. Bak kesin değil bu ama büyük ihtimalle telefonu söküp soketi falan güzelce bi temizleyip taktıktan sonra düzelir. Dediğin gibi su kaçtıysa oksitlenme yapmış olabilir durumun ne kadar vahim olduğuna göre değişir. Telefoncunun verdiği fiyat ise yüksek biraz. Ekran 350tl'ye satılıyor dokunmatik + lcd şeklinde ki bunu değiştirince düzelir soket sağlamsa. Açıkçası ben olsam kendim alır değiştirdim ekranı, düzelmezse soketi satın alıp (fiyatları ucuz oluyor) kendim takar yada alet edevatı olan bi telefoncuya 50-100 lira işçilik verip taktırırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yiğit aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl açacağım telefonun arkasını bide bu soket denilen şey siyah düz şey mi onu mu yerinde cıkarıp temizliyeceğim

Grant Imahara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Kubilay Aktemur
üstünden çok geçmiş ama bu banada bir kaç kez oldu, meğer whatsappdan arıyorlarmış. Whatsappdan aranınca ses geliyor ama görüntü yok

yalnız konudaki olay farklıymış pardon xd

Top Bottom