Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefonum suya düştü calışıyor ama ekran yok

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,292
İsim
uwu
Kaldıki bu telefonun bir kısmı değil havuza direk telefon tamamen girmiş o yüzden o dediğinizin hiç şansı yok o garanti bozuldu telefouncuya gitmesi gerekiyor arkadaşın
Denesin yine de tanıdığı varsa o zaman aradan geçirirler telefonlarda çok zamlandi çoğu telefoncuda online eğitim gibi düzgün usta bulmakta mesele

Livaković

80+ Silver
Denesin yine de tanıdığı varsa o zaman aradan geçirirler telefonlarda çok zamlandi çoğu telefoncuda online eğitim gibi düzgün usta bulmakta mesele
Onu bunu geçtim arkadaş cihazo iphone 14 pro max sandı herhalde iphone 14 pro max ve samsungun amiral gemisi telefonları haricinde samsungun verdiği sertifika varsa ki sanırım arkadaş öyle diyor o özgüvenle sokmuş bu sertifika var diye muslukta yıkayın diye verilmemiş

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet Tan
deneyecem sansımı umarım telefoncuya gitmeme gerek kalmaz
Servis kesinlikle suya düştüğünü anlar ama tasvip etmesem de madem yaptıracak durumunuz yok o halde havuz yerine temel bir kullanımda su kaçtığını belirtin yani arkadaşın da dediği gibi hafif ıslak masaya koymuştum unuttum su girmiş veya halı yıkarken cebimdeydi vesaire demeye getir direkt hata ettim havuza bıraktım gibi şeyler söyleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
telefonu suya dusuren adam
İlgilendiği Kategoriler
su ve telefon + pc dahil her şey
Hocamlar yani şimdi diyosunuzki s.ctın mı yoksa garantiye vereyimmi 12k gitti mi ve tamir kaç k gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servis kesinlikle suya düştüğünü anlar ama tasvip etmesem de madem yaptıracak durumunuz yok o halde havuz yerine temel bir kullanımda su kaçtığını belirtin yani arkadaşın da dediği gibi hafif ıslak masaya koymuştum unuttum su girmiş veya halı yıkarken cebimdeydi vesaire demeye getir direkt hata ettim havuza bıraktım gibi şeyler söyleme
Denixem şansımı o zaman

Onu bunu geçtim arkadaş cihazo iphone 14 pro max sandı herhalde iphone 14 pro max ve samsungun amiral gemisi telefonları haricinde samsungun verdiği sertifika varsa ki sanırım arkadaş öyle diyor o özgüvenle sokmuş bu sertifika var diye muslukta yıkayın diye verilmemiş
Ne yalan soyliyim gaza geldi dedim dayanir iphone 7 bile dayaniyo ama gel gorki malesef dayanmadi

Ondanda telfoncuya goturmek istemiyom bide yeni telefon parçası varmi vs

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,292
İsim
uwu
Hocamlar yani şimdi diyosunuzki s.ctın mı yoksa garantiye vereyimmi 12k gitti mi ve tamir kaç k gelir

Denixem şansımı o zaman

Ne yalan soyliyim gaza geldi dedim dayanir iphone 7 bile dayaniyo ama gel gorki malesef dayanmadi

Ondanda telfoncuya goturmek istemiyom bide yeni telefon parçası varmi vs
Parça sıkıntısı neredeyse her sokterde var ya 🙁

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tnc öz
Merhabalar bugün havuzdaydım ve video cekmek istedim telefonum samsung galaxy a54 5g telefon suya dayanır yada gecirmez diye düşündüm ama videoya basladıgımda telefonun ekranı gitti ve gelmedi bazen as bişi renk geliyo ama bisi yok ekranda telefon calısıyor titremeler mesajlar vs geliyor ancak ekran yok dokunmatikde yok geliba birde tuşlara Va basınca sos falan acabildim yanı calısıyo ama ekran yok yardım edin yeni telefon 2 ay olmadı
a54 nası bu arada güzel mi yani oyun açısından falan bende alacam galiba da

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erdem Karakaya
Merhabalar bugün havuzdaydım ve video cekmek istedim telefonum samsung galaxy a54 5g telefon suya dayanır yada gecirmez diye düşündüm ama videoya basladıgımda telefonun ekranı gitti ve gelmedi bazen as bişi renk geliyo ama bisi yok ekranda telefon calısıyor titremeler mesajlar vs geliyor ancak ekran yok dokunmatikde yok geliba birde tuşlara Va basınca sos falan acabildim yanı calısıyo ama ekran yok yardım edin yeni telefon 2 ay olmadı
Şarj yerinden geçtiyse geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
bu hafta bayram dotum bayram bittikten sonra 1 hafta sonra o iç kısımlarda oksitlenme zararı düşünürsek o telefon artık çöp a54ü ip 14 pro max sandınız herhalde

telefon çalışsa dahi o telefonun garantisi çöp oldu telefoncuya götürmekten başka çareniz yok
bugün 14 pro max düşürdüm suya denize kendim düştüm 10sn kadar durdu suda telefon daha sonra aradan 1 saat vs geçti şarja taktım ve şarja taktığım kablonun ucu eridi yandı telefonun şarj soketini temizlemeye çalıştım şuanda şarj alıyor ama bakıcam sabah'a kadar şarj etmeyi düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İlgilendiği Kategoriler
bugün 14 pro max düşürdüm suya denize kendim düştüm 10sn kadar durdu suda telefon daha sonra aradan 1 saat vs geçti şarja taktım ve şarja taktığım kablonun ucu eridi yandı telefonun şarj soketini temizlemeye çalıştım şuanda şarj alıyor ama bakıcam sabah'a kadar şarj etmeyi düşünmüyorum
Bende ekran calısmıyo sadece büyük ihtimal bide belki şarj soketinde sıkıntı vardir onu test etmedim bide simdi telefonu gotursem kaç k ister

Bide havuz benim deniz degil

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Komik bir hikayemi anlatayim once yalan soyleme konusunda bir vazgec zamaninda lg telefonlar cok populerdi annemdede g5 vardi alttan bataryasi cikiyor alta kamera apartlari falan takiliyordu ama her lg g srrisi gibi kronik sorunluydu daha once garantide batarya degisti vs yine sorun cikariyordu bende pili yaladim vs temassizlik olmasin diye temizledim baktim olmuyor garantiye gittim kontrol esnasında bana dmesinlermi bu pilde sivi temasi var bende durustce dedim pili yaladim garanti disi kalicak dediler mudurleri ile vs konustum yine halledemedim garanti disi kaldi babamdan yedigim azari hatirliyorum samsung servisi ilede a51 a52 sayesinde guzel anilarim var içini acinca sivi temasini anlarlar bosuna yalan vs soyleme dogru duzgun anlat umraniyedeki servis cok yardimci olmustu bana umarim seninde sorununu cozerler

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Komik bir hikayemi anlatayim once yalan soyleme konusunda bir vazgec zamaninda lg telefonlar cok populerdi annemdede g5 vardi alttan bataryasi cikiyor alta kamera apartlari falan takiliyordu ama her lg g srrisi gibi kronik sorunluydu daha once garantide batarya degisti vs yine sorun cikariyordu bende pili yaladim vs temassizlik olmasin diye temizledim baktim olmuyor garantiye gittim kontrol esnasında bana dmesinlermi bu pilde sivi temasi var bende durustce dedim pili yaladim garanti disi kalicak dediler mudurleri ile vs konustum yine halledemedim garanti disi kaldi babamdan yedigim azari hatirliyorum samsung servisi ilede a51 a52 sayesinde guzel anilarim var içini acinca sivi temasini anlarlar bosuna yalan vs soyleme dogru duzgun anlat umraniyedeki servis cok yardimci olmustu bana umarim seninde sorununu cozerler
Masraf cıkmasın istiyorum ödeyemem garantiyi bidekilde kullanmak istiyorum ama dedigin gibi sıvı temasını zaten anlarlar ne dicem bilmiyorum bide cihazı mediamarkttan aldik bide not: beylikdüzündeyim cok uzaga goturemem

Samsung un kendi sitesinde a54 ekran degisimi 1800tl diyo ama fiyat degisebilir diyo 2k da cok mu bilemedim (garanti dısı)

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Masraf cıkmasın istiyorum ödeyemem garantiyi bidekilde kullanmak istiyorum ama dedigin gibi sıvı temasını zaten anlarlar ne dicem bilmiyorum bide cihazı mediamarkttan aldik bide not: beylikdüzündeyim cok uzaga goturemem
Cok sey istiyorsun masraf cikmamasinin imkani yok garantiyide hicbi sekilde kullanmazsin kimse sana suya sokarsan biz yardimci oluruz dememis belki soketten falansa max duzeltirler neyi oldugu hakkinda fikrim yok ayrica uzak yakin alakasi yok butun servislerde kural aynidir ben sadece umraniyedeki servisi cok begendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,053
Üyeler
160,934
Son üye
Lastro
Top Bottom