Neler Yeni

Telefonuma Bildirim Gelmiyor (Android)

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
WhatsApp biri bana yazdığı zaman bazen ben WhatsApp a girene kadar bildirim gelmez bazen geç gelir, snapchattan hiç gelmez. Lanet Huawei p smart 2019 kullanıyorum. Bunun bir çözümü olabilir mi?

Rammstein

80+ Silver
Ben de Huawei kullanıyorum. Aynı sorunlar bende de var. Çözümü olduğunu da sanmıyorum. İnstagram'dan çıktıktan sonra çıkmadan önce mesajlaştığım kişiyle olan tüm mesajları bildirim atıyor bir de.

YuZi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Yusuf Ziya Akkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de Huawei kullanıyorum. Aynı sorunlar bende de var. Çözümü olduğunu da sanmıyorum. İnstagram'dan çıktıktan sonra çıkmadan önce mesajlaştığım kişiyle olan tüm mesajları bildirim atıyor bir de.
Bu telefonu aldığım güne lanet olsun gerçekten söyleyecek başka bir şey bulamıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
WhatsApp biri bana yazdığı zaman bazen ben WhatsApp a girene kadar bildirim gelmez bazen geç gelir, snapchattan hiç gelmez. Lanet Huawei p smart 2019 kullanıyorum. Bunun bir çözümü olabilir mi?

Sorunu gidermek için aşağıdaki işlemleri uygulayın:​

1. Telefonunuzun sessize alınmadığından emin olun.
  2. Telefonunuzda bildirim alınabildiğinden emin olun.
    Ayarlar menüsünü açın, Uygulamalar araması yapın, Mesajlar uygulamasını bulun, Bildirim yönetimi seçeneğine dokunun ve Bildirimlere izin ver seçeneğini etkinleştirin. Etkinse tekrar etkinleştirin ve yeniden deneyin.
  3. Rahatsız etmeyin modunun devre dışı olduğundan emin olun.
    Ayarlar menüsünü açın, Rahatsız etmeyin araması yapın ve bu bölüme gidin, ardından Rahatsız etmeyin özelliğini devre dışı bırakın.
  4. Sessiz bildirimler seçeneğinin devre dışı olduğundan emin olun (yalnızca EMUI 10.X ve Magic UI 3.X sürümleri için geçerlidir).
    Ayarlar menüsünü açın, Uygulamalar araması yapın, Mesajlar uygulamasını bulun, Bildirim yönetimi seçeneğine dokunun, ilgili SIM kartı seçin ve Sessiz bildirimler seçeneğini devre dışı bırakın.
  5. Sorun devam ederse aşağıdaki senaryolara göre sorunu giderin.

Farklı senaryolara göre sorun giderme:​

1. Senaryo: Yeni bir mesaj geldiğinde titreşim veya zil sesi yok

1. Bildirim zil sesi Hiçbiri olarak ayarlanmış veya Mesajlar uygulaması için Titreşim seçeneği devre dışı bırakılmış olabilir.
    Bu durumda Ayarlar menüsünü açın, Uygulamalar araması yapın ve bu bölüme gidin, Mesajlar uygulamasını bulun, Bildirim yönetimi seçeneğine dokunun, bildirim zil sesi için Hiçbiri haricinde bir seçim yapın ve Titreşim seçeneğini etkinleştirin.
  2. Uyumsuz bir üçüncü taraf tema kullanılıyor olabilir.
    Ön tanımlı temayı kullanmanız önerilir. Bunu yapmak için Temalar > Ön ayarlı temalar bölümüne gidin, bir tema seçin ve Uygula düğmesine dokunun.
  3. Bir sohbet uygulamasında sohbet ederken mesaj alınabiliyorsa: Kullandığınız sohbet uygulamasından çıkın ve gelen yeni mesajlar için titreşim veya zil sesiyle bildirim olup olmadığını kontrol edin.
2. Senaryo: Yeni mesaj geldiğinde gösterge yanıp sönmüyor.

Sorunu gidermek için Mesaj geldiğinde gösterge yanıp sönmüyor bölümüne bakın.

3. Senaryo: Ekran kapalıyken yeni mesaj geldiğinde ekran açılmıyor.

1. Telefonunuzun Ekran kilitleme yöntemi ayarı Magazin kilit açma olarak yapılmamış olabilir.
    EMUI 9.0 veya önceki sürümler için: Ayarlar menüsünü açın, Magazin kilit açma araması yapın ve Ekran kilitleme yöntemi seçeneğini Magazin kilit açma olarak ayarlayın.
    EMUI 9.1 için: Temalar > Ben > Özelleştir > Ekran kilitleme şekli > Magazin kilit açma > Uygula bölümüne gidin.
  2. Bildirimler ekranı açar seçeneği etkin olmayabilir.
    Ayarlar menüsünü açın, Bildirimler ekranı açar araması yapın ve bu bölüme gidin, ardından Bildirimler ekranı açar seçeneğini etkinleştirin.

4. Senaryo: Yeni mesaj geldiğinde bildirim başlıkları görüntülenmiyor.

1. Mesajlar uygulaması için Başlıklar seçeneği devre dışı olabilir.
    Ayarlar menüsünü açın, Uygulamalar araması yapın ve bu bölüme gidin, Mesajlar uygulamasını bulun, Bildirim yönetimi seçeneğine dokunun ve Başlıklar seçeneğini etkinleştirin.

Sorun devam ederse aşağıdaki işlemleri uygulayın:​

1. Ayarlar menüsünü açın, Uygulamalar araması yapın, Mesajlar uygulamasını bulun, Depolama > Verileri temizle bölümüne gidin, telefonunuzu yeniden başlatın ve tekrar deneyin.
  2. Ayarlar menüsünü açın, Tüm ayarları sıfırla araması yapın ve bu bölüme gidin, ardından Tüm ayarları sıfırla düğmesine dokunun. (Bu işlem Şifre bilgileriniz ve Wi-Fi şifreleriniz gibi verilerinizi silecektir.)
  3. Sorun çözülememeye devam ederse verilerinizi yedekleyin ve yardım almak için cihazınızı satın alma belgesi ile birlikte yetkili bir Huawei Müşteri Servis Merkezine götürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,175
Üyeler
169,683
Son üye
hyperFREAK47
Top Bottom