Az önce temizledim bekliyorum ara ara oluyorTarayıcının verilerini temizle. Tarayıcı kaynaklıysa.
teşekkürler deniyorumMalwarebytes mobile ile de tarat.
Kaspersky Mobile kurunBir kaç gündür telefon google dan kendi kendine saçma sekmeler açıyor (burçlar,spor,oyun vs.) kaspersky mobilden taradım temiz gözüküyor. önerdiğiniz program veya tavsiyeniz var mı
kendi tarayıcısı olduğu için maalesef silemiyorumTarayıcıdan kaynaklı olma ihtimaline karşı google'u silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin.
kurulu ve tarama yaptım temiz gösteriyorKaspersky Mobile kurun
Onu düşünüyorum ama çok fazla hesap vs var sınav zamanı uğraştıracak akşama kadar çözüm bulup emin olamazsam mecbur dediğinizi yapıcamfabrika ayralarına döndür en temizi
kanka aynısı bugün pcde başıma geldi yükelemem aylar sürecek oyunlar vardı virüs çıktı mecbur format attım her şey gitt işimdi nası indircem acabaOnu düşünüyorum ama çok fazla hesap vs var sınav zamanı uğraştıracak akşama kadar çözüm bulup emin olamazsam mecbur dediğinizi yapıcam
geçmiş olsun :d en korktuğum şeylerden biri umarım int hızı iyidir :dkanka aynısı bugün pcde başıma geldi yükelemem aylar sürecek oyunlar vardı virüs çıktı mecbur format attım her şey gitt işimdi nası indircem acaba
değil teknik servisçi oem key atıcam dedi internetten windows indirmiş 2k virüs çıktı temiz windows falan kurdum net zaten berbatgeçmiş olsun :d en korktuğum şeylerden biri umarım int hızı iyidir :d
allah sabır versin o zamandeğil teknik servisçi oem key atıcam dedi internetten windows indirmiş 2k virüs çıktı temiz windows falan kurdum net zaten berbat