wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
hayir bunu yapma, sistem uygulamasini shell olmadan dusuremezsin hatta cogu zaman yukseltemezsinsite adı verebilir misin
hayir bunu yapma, sistem uygulamasini shell olmadan dusuremezsin hatta cogu zaman yukseltemezsinsite adı verebilir misin
site adı verebilir misin
eski konuyu nıye hortlatıyonBu APK mevzusunu aşağı yukarı 1 ay önce yazdım fakat o da geçici bir çözümmüş. Uygulamayı sıfırlamak, yeniden yüklemek, silmek, telefonu sıfırlamak vb. bunlar en fazla 2 gün hata almamamı sağladı. Telefonun yazılımını indirip kurdum. Bu işlemden sonra General Mobile cihazımın orijinal IMEI'si yok oldu. Bu süreçte bu hatayı vermedi fakat telefon IMEI'siz de olmuyordu. Bu sebeple tamircilere gittim ve cihazın orijinal IMEI'sinin geri yüklenmesini istedim. Maalesef çözemediler. Telefonu IMEI'siz olarak kullandığım 2. günde de maalesef hata devam etti.
İşin özü, bu IMEI'nin yok olması ve bu hatanın tekrarlanması büyük ihtimalle donanımsal bir problem. Sizlere tavsiyem, Google'daki bütün çözümleri deneyin. Olmazsa servise gönderin. Olmazsa, üzülerek söylüyorum ki cihazdan yavaş yavaş ayrılın.
eski konuyu nıye hortlatıyon