Neler Yeni

Telefonumu nasıl sarj edebilirim

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
marka malzeme kalitesine göre farkeder kimisi 10k da daha verimli şarj eder 5 kere kimisi 3 kere eder fiyattan kaçmak istersende batarya alabilirsin j7 2015 bende kullandım 3 bataryam vardı dolu tutuyordum batarya doldurma aletleri oluyor onla hallettim
anladım 10k lık pb 3k lık bataryayı 3 kere şarj edebilir mi 1k kayıp dersek marka kalitesi kaybı ne kadar olabilir

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
anladım 10k lık pb 3k lık bataryayı 3 kere şarj edebilir mi 1k kayıp dersek marka kalitesi kaybı ne kadar olabilir
net bir şey söylemek zor markayı ilk defa duydum ben telefonun yanında verdikleri pb yi kullandım genelde samsungdan başka pb tercih etmem

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlarla bi tatil planlıyoruz genel olarak çadırda yatıp kalkacağız telefonumu nasıl sarj edebilirim telefon biraz eski olduğu için sarjıda bozukumsu telefon 2015 model j7

Aklımızdaki fikirler
1-bi kafeye oturup 2 3 saat sarj etmek
2-araba çalışırken sarj etmek (araba ile gideceğiz)

Yeni bir batarya alsam sarjı daha iyi tutar mı?
Powerbank normal şartlarda kullanmıyorsan otur bir kafeye o sırada şarj a tak hem bir şeyler yersin

rıza baba

80+ Bronze

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlarla bi tatil planlıyoruz genel olarak çadırda yatıp kalkacağız telefonumu nasıl sarj edebilirim telefon biraz eski olduğu için sarjıda bozukumsu telefon 2015 model j7

Aklımızdaki fikirler
1-bi kafeye oturup 2 3 saat sarj etmek
2-araba çalışırken sarj etmek (araba ile gideceğiz)

Yeni bir batarya alsam sarjı daha iyi tutar mı?
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz bilmiyorum ama uygun fiyatlara elektrik tesisatı olan kamp yerleri var diye biliyorum. O tür yer düşünürseniz her açıdan daha rahat edersiniz.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Nasıl bir yer düşünüyorsunuz bilmiyorum ama uygun fiyatlara elektrik tesisatı olan kamp yerleri var diye biliyorum. O tür yer düşünürseniz her açıdan daha rahat edersiniz.
Daha çok mızrağın düştüğü yere çadırı kurmayı planlıyoruz izmirden başlayıp deniz kenarlarında 2 şer gün geçirerek ilerleyeceğiz dediğiniz yerleri nasıl bulabiliriz ne diye aratmalıyım internetten ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Daha çok mızrağın düştüğü yere çadırı kurmayı planlıyoruz izmirden başlayıp deniz kenarlarında 2 şer gün geçirerek ilerleyeceğiz dediğiniz yerleri nasıl bulabiliriz ne diye aratmalıyım internetten ?
Ben 2 günlük Keşan taraflarına gidiyordum dediğim gibi yerler vardı. Gideceğiniz bölgeye göre kamp yerleri olarak aratabilirsiniz ama dediğiniz yerlerde ve azar azar kalacağınız için fiyatlar biraz tuzlu olabilir. Farklı bir seçenek olarak belli bir günde 1 kere tesis şeklinde olan yerlerde kalıp duş ve elektrik ihtiyacınızı karşılamakta olabilir.

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Ben 2 günlük Keşan taraflarına gidiyordum dediğim gibi yerler vardı. Gideceğiniz bölgeye göre kamp yerleri olarak aratabilirsiniz ama dediğiniz yerlerde ve azar azar kalacağınız için fiyatlar biraz tuzlu olabilir. Farklı bir seçenek olarak belli bir günde 1 kere tesis şeklinde olan yerlerde kalıp duş ve elektrik ihtiyacınızı karşılamakta olabilir.
Tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom