Telefonumu (Poco x3 nfc) Satıp ne alabilirim?

asbiee

80+
Reaksiyon skoru
83
Merhabalar arkadaşlar bundan 1 yıl önce poco x3 nfc almıştım oyun içindi genellikle ama artık oyun oynamıyorum kameraya ve genel performansa önem veriyorum şu anki telefonum 7600 civarında, satıp iphone geçmek istiyorum depolamaya önem veriyorum.
Telefonumu kaça satabilirim? Sattıktan sonra ne alabilirim?

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar bundan 1 yıl önce poco x3 nfc almıştım oyun içindi genellikle ama artık oyun oynamıyorum kameraya ve genel performansa önem veriyorum şu anki telefonum 7600 civarında satıp iphone geçmek istiyorum depolamaya önem veriyorum.
X3 prolar 4500 bandında iken senin telefonun nasıl 7600?

O telefon o fiyata satılmaz.

Ürünün sıfırı zaten 7.6k.Ayni fiyata nasıl satacaksin?

5 aylık X3 pro 8/256 GB em var nokta hatasız 5 bine gitmiyor seninki nasıl o fiyat ilginç

Bu telefonlar nasıl, uzun vadede iyi midir? Bende bir gün telefonumu değiştirip bu seriden bir telefon almayı düşünüyorum da önerir misiniz?

Bu telefonlar nasıl, uzun vadede iyi midir? Bende bir gün telefonumu değiştirip bu seriden bir telefon almayı düşünüyorum da önerir misiniz?
X3 pro 8/256 kullanıyorum. Uzun vadede bilemem şimdiden ancak performansı çok iyi, ısınması az ancak var. Kamerası direkt yetersiz, iyi ışıklı ortamda idare edecektir. Arayüz seçenekleri genel olarak iyi olsa da ben tekrar poco tercih etmem, belki direkt mi serisi alırım yoksa tekrar Xioami tercih etmemeyi düşünüyorum. Sana da bütçen dahilinde olursa poco serisinden yukarı düşünmeni öneririm.
Merhabalar arkadaşlar bundan 1 yıl önce poco x3 nfc almıştım oyun içindi genellikle ama artık oyun oynamıyorum kameraya ve genel performansa önem veriyorum şu anki telefonum 7600 civarında, satıp iphone geçmek istiyorum depolamaya önem veriyorum.
Temiz kullandıysan 3.5'a alan olursa iyi derim. Onun yerine ailede telefonu eskiyen birisine paslarsan daha mantıklı olabilir. Iphone için bütçen ne olacak bilemiyorum onu o zaman düşünürsün ama en kötü 11 al derim, aşağısı bence değmez. Bütçen yeterse de 12 veya daha yeni modellere bakarsın.

X3 pro 8/256 kullanıyorum. Uzun vadede bilemem şimdiden ancak performansı çok iyi, ısınması az ancak var. Kamerası direkt yetersiz, iyi ışıklı ortamda idare edecektir. Arayüz seçenekleri genel olarak iyi olsa da ben tekrar poco tercih etmem, belki direkt mi serisi alırım yoksa tekrar Xioami tercih etmemeyi düşünüyorum. Sana da bütçen dahilinde olursa poco serisinden yukarı düşünmeni öneririm.
Telefonların güncel fiyatlarını bilmiyorum. Şimdilik belirlediğim bir bütçe yok. Telefon almaktan başka yapmam gerekenler var o yüzden elimdeki Xiaomi redmi note 7 ile devam edeceğim. Telefon değiştirmeye sıra geldiğinde ise ne almalıyım tam olarak bilmiyorum. Bir akrabamın elinde X3 nfc vardı özellikleri güzel geldi. Onu değerlendiriyordum. Eğer bu telefonun fiyatlarında başka önerdiğin varsa önerini alabilirim. Telefondan pek oyun oynamam en çok oynadığım oyun Mobile legends o da arada bir. Pek fotoğraf çekme alışkanlığım yoktur ama yine de iyi fotoğraf çekse güzel olur. Kameranın ne zaman lazım olacağı belli olmuyor. Onun dışında görüntü kalitesinin güzel olmasını isterim. Görüntü kalitesine değer veririm. Kabaca böyle bir şeyler işte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri