Telefonumu satıp İPad mı alıyım?

Telefonsuz olur mu? Tamam oyun için ipad daha iyi fakat iletişimi ne ile sağlayacaksın?
WhatsApp, sim kartım var ona takarım arama yapılmıyor fakat hücresel veri açılıyor

Whatsapp ipadde yok. Hiçbir şekilde indiremezsin. App storeda olan programlar whatsapp web in uygulama versiyonu yani seni aldatmasın
Ama yinede arayabiliyoruz değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama buldum arama yapılmıyor ama mesaj atılıyor yine whatsapp

Ama yinede arayabiliyoruz değil mi?

Uygulama buldum arama yapılmıyor ama mesaj atılıyor yine whatsapp
Yav diyorum whatsapp web mantığında çalışıyor o uygulamalar. Bir telefona bağlaman gerekli. Ve o telefon sürekli aktif olması lazım. Kısacası ipadden arama yapmak istiyorsan facetime kullanacaksın onla da sadece iphone sahiplerini arayabilirsin

Yav diyorum whatsapp web mantığında çalışıyor o uygulamalar. Bir telefona bağlaman gerekli. Ve o telefon sürekli aktif olması lazım. Kısacası ipadden arama yapmak istiyorsan facetime kullanacaksın onla da sadece iphone sahiplerini arayabilirsin
Sim kart takılanlar var ama onlardan olmuyor mu?

Bugün kardeşim PC'si ile iPad Air 2 takas etti ve çok hoş duruyor, benim telefon PUBG Mobile'de kasıyor, Mediamarkt'tan 2200TL civarı almıştık satıp veya takas edip iPad alsam ne kadar mantıklı olur? (Şu sim kart takılanlardan) birde öneriniz var mıdır 2. El iPad?
telefonsuz ne olacak peki?

telefonsuz ne olacak belki?
Tabletten sim kart girişi vardı galiba ordan mesaj atıcam veya izin veriyor ise arama yapıcam, zaten annem babam iPhone kullandığı için facetime olur

Tabletten sim kart girişi vardı galiba ordan mesaj atıcam veya izin veriyor ise arama yapıcam, zaten annem babam iPhone kullandığı için facetime olur
başkalarını araman gerekirse ve bunu taşıyamazsın boyutundan dolayı

ipad 7.nesil bulursan çok çok iyi. Ben de kullanıyorum çok seviyorum tableti. Ayrıca bir sorun varsa sorabilirsin cevaplamaya çalışırım ipad ile ilgili.

başkalarını araman gerekirse ve bunu taşıyamazsın boyutundan dolayı
Çantada taşısam olmaz mı zaten öğrenci olduğumdan dolayı evde çanta felan var

ipad 7.nesil bulursan çok çok iyi. Ben de kullanıyorum çok seviyorum tableti. Ayrıca bir sorun varsa sorabilirsin cevaplamaya çalışırım ipad ile ilgili.
Sana telefon numarası versem ordan sorsam olur mu?

Geri