Cebinde olan şeyleri bi kontrol et.Yani genel olarak etkileyen bir manyetik olabilir mi çünkü araba da bozulduğu zaman çok daha uzun sürüyor düzelmesi ?
Yani yeni model olsa belki bir sinyal karışması fenan olmuş derdim emin değilim hemde hiç . peki telefon sadece ama sadece arabada mı yapıyor?İki tane arabaya bindim biri Isuzu Dmax 2.5D diğeri Mercedes Benz E200 1987.
Para, anahtar vs. yapar mı ?Cebinde olan şeyleri bi kontrol et.
Yani evet hep araba da yaptı diyebiliriz dün geceki yarım saatlik bozulmayı saymazsak.Yani yeni model olsa belki bir sinyal karışması fenan olmuş derdim emin değilim hemde hiç . peki telefon sadece ama sadece arabada mı yapıyor?
Yapabilir.Para, anahtar vs. yapar mı ?
Yani evet hep araba da yaptı diyebiliriz dün geceki yarım saatlik bozulmayı saymazsak.
Karşim Seri Telefonu Arabaya Koy 1 Gece Yalnız Bırak Onları Aralarındaki Buzları Eritsinler Telefon Arabana Trip Atıyor.Evet yanlış okumadınız ne zaman telefonu cebime koyup arabayla ufak bir yolculuk yapsam telefonun dokunmatiği bozuluyor ve saatlerce de düzelmiyor.
Hiç bir şey anlamadım bu işten sizin aklınıza gelen bir fikir varsa aşağıda belirtirseniz sevinirim. @BaşaramadıkAbi @Evil Belief
Eski telefonumla*Ama yıllardır taşırım eski telefonumla onları onla hiç yapmamıştı.