Telefonumun ekranı orjinal mi değil mi

Reaksiyon skoru
17
Merhaba Az önce telefonumu satacaktım (sağda ki) ve gelip karşılaştırma yaptığında ekranımın orijinal olmadığını söyledi bende chat gpt ye attım ve birkaç şeye bakmamı söyledi oralara baktığımda True tone aktif Face id çalışıyor genel hakkında da da herhangi bir ekran değişikliği yazmıyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ekranım orijinal mi değil mi değişti ise de yine orijinal mi değil mi not:parlaklıklar her iki telefonda da aynı seviyede

Ekler

• Screenshot_20250525_212221_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250525_212221_ChatGPT.webp
    84.2 KB · Hit: 46
Son düzenleme:
Ekranı nerede değiştirdin?

Telefonunu satacaksan satici nasil gelip orjinal olmadigini soyluyor sen satici degil misin zaten dostum

Telefonunu satacaksan satici nasil gelip orjinal olmadigini soyluyor sen satici degil misin zaten dostum
Yazım yanlışı yapmışım değiştireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alt çerçeve kalınlığına bakılırsa orijinal değil.
Merhaba şimdi bir şey daha dikkatimi çekti üstünde ki koruyucu ton değişikliği yapabilir mi koruyucusu takılı iken ekran biraz daha sarı çıkardığımda ise biraz daha beyazlaşıyor

Merhaba şimdi bir şey daha dikkatimi çekti üstünde ki koruyucu ton değişikliği yapabilir mi koruyucusu takılı iken ekran biraz daha sarı çıkardığımda ise biraz daha beyazlaşıyor
Ben tonla ilgili bir şey demedim. Her cihazın ekran tonu biraz daha sarı veya biraz daha beyaz olabilir. Ekran tonu ile orijinallik anlaşılmaz.
Sağdaki cihazın alt çerçevesi bariz şekilde daha kalın. Bu durum sadece sahte ekranlarda mevcut.

Ben tonla ilgili bir şey demedim. Her cihazın ekran tonu biraz daha sarı veya biraz daha beyaz olabilir. Ekran tonu ile orijinallik anlaşılmaz.
Sağdaki cihazın alt çerçevesi bariz şekilde daha kalın. Bu durum sadece sahte ekranlarda mevcut.
teşekkür ederim bilgilendirme için

Geri