Telefonun açma kapama tuşu çalışmıyor

kleyzx

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhabalar huawei mate 20 pro kullancısıyım ama maalesef geçen hafta telefon kapının kenarına vurdum. Bu yüzden açma kapama tuşu ezildi. Zor olsada kullanabiliyordum ama artık telefon bazı uygulamaları bile açamıyor (Donanım sıkıntısından bahsetmiyorum). Bu yüzden telefonu resetlemek istiyorum ama telefonu resetleme ( tam kapatma) yerine açma tuşuna basıl tutularak giriliyor. Telefonu resetlemek için açma tuşu yerine başka bir yol var mıdır? (veya telefonun şarjını bitirsem tekrar açılır mı? Veya resetlenir mi?)

Merhabalar huawei mate 20 pro kullancısıyım ama maalesef geçen hafta telefon kapının kenarına vurdum. Bu yüzden açma kapama tuşu ezildi. Zor olsada kullanabiliyordum ama artık telefon bazı uygulamaları bile açamıyor (Donanım sıkıntısından bahsetmiyorum). Bu yüzden telefonu resetlemek istiyorum ama telefonu resetleme ( tam kapatma) yerine açma tuşuna basıl tutularak giriliyor. Telefonu resetlemek için açma tuşu yerine başka bir yol var mıdır? (veya telefonun şarjını bitirsem tekrar açılır mı? Veya resetlenir mi?)
Eğer güç tuşuna az da olsa basılıyorsa telefonun ses açma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut bekle biraz yeniden başlar sonra ellerini çekebilirsin

Maalesef çok fazla ezildiği için telefonu doğru düzgün kapatamıyorum bile.
O zaman şarjının bitmesini bekle yapacak başka bir şey yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptırmak istesen herhalde kasayı değişirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,031
Üyeler
185,017
Son üye
Kraven The Hunter