Neler Yeni

telefonun dokunmatiği bir anda gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
koronadan 2 gün önce ekran değiştirdim
Ekranı değistirdiğin yer garantinin servisiyse geri götür ancak garantiden degistirmediysen. Yapan kişi ekran flexlerini oturturken yanlis oturtmus olabilir ve yerinden çıkmış veya zarar görmüş olabilir . Sen yaptırdığını yer ile iletişime geç. Telefonu kapatıp açınca duzelmiyor ise dediklerimin olma ihtimali yüksek

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ekranı değistirdiğin yer garantinin servisiyse geri götür ancak garantiden degistirmediysen. Yapan kişi ekran flexlerini oturturken yanlis oturtmus olabilir ve yerinden çıkmış veya zarar görmüş olabilir . Sen yaptırdığını yer ile iletişime geç. Telefonu kapatıp açınca duzelmiyor ise dediklerimin olma ihtimali yüksek
knk kapatamıyorum kapatabilsem denerim olmasa götürürüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammed Taha TÜZ
knk kapatamıyorum kapatabilsem denerim olmasa götürürüm
Kapatma tuşunu bırakmadan basili tutar isen uzun süre cihaz kendini hard reboot yapar. Yapmıyor ise yan tuslarda da sorun olabilir. Ancak sanmıyorum kapatma tuşu ile dediğim şekilde işlem yapın kapanması gerekir

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Kapatma tuşunu bırakmadan basili tutar isen uzun süre cihaz kendini hard reboot yapar. Yapmıyor ise yan tuslarda da sorun olabilir. Ancak sanmıyorum kapatma tuşu ile dediğim şekilde işlem yapın kapanması gerekir
hiç bir şey silinmez değilmi

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
garanti dışı kaldı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

işte kapat aç yapamıyorum ekrana dokunmadan bir yöntemi varmı
kapama tusuyla ses tusuna aynı anda basınca kapanıyor da sorumluluk almak ıstemem. senin kararın

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
arkadaşlar a50 kullanıyorum daha önce ekranı değiştirmiştim kırılmıştı dokunmatiğinde ara sıra basma sorunu oluyordu ama şimdi telefon ile instaya girdim çıktım kenara koydum tel çaldı açamadım açmaya çalıştım algılamıyor nasıl düzelir not elim ıslaktı kurutup kullanmaya çalıştım
bende a50 kullanıyorum dokunmatiği ıslandığı zaman kafayı yiyor el terlemesinde bile sıkıntı çıkıyor tavsiyem elinizi ve ekranınızı tamamen kurutmanız...

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Top Bottom